TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
mümkünse tık ücretleri 1 kuruş altı olmasın, yarım kuruş hatta 0,2 kuruş veren yerler bile gördüm. gerçi 1 kuruşta çok düşük![]()
Para kazandırmalı, kazandırırkende güldürmeli. Güldürürkende düşündürmeli
Dürüst reklam yayınlayıcıların olduktan sonra herşey iyi gider, bunu bulmak zor olduğu veya yeterli sayıda olmadığı için google adsense tarzı kurallar koymak zorundasın. Reklamveren açısından da sitelerin doğru düzgün olması lazım, örnek olarak katreklam iyi bir proje desteklenmeli fakat reklam vermekten çekiniyorum, araştırdığımda abuk sabuk sitelerde (google adsense kandırmaya yönelik siteler gibi) reklamları yayınlanıyor. Böyle olunca da denemek istemiyorum.
Reklam yayıncıları ne istersiniz diye sorarak işe başlama, reklam veren ne ister diye işe başla.
Arkadaşlara Katılıyorum ve Ekliyorum
Güzel Bannerler.
Bannerlerin Boyutu Büyük Olmucak Ort : 20 - 30 Kb.
Ve Bannerin Açılma Hızı Müşterilerinizin Sitesi Bannerler Yüzünden Kasmasın.