Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Sayfada 9 Adsense Reklamı Gördünüz mü ? Görmediyseniz Buyrun
"belkide sadece ilk mesajdan sonra koymak istediler tüm mesajlardan sonra çıktı" diye iyi niyetli düşündüm ama 9 tanede normalde çıkmaz iframe kullanmayınca, demekki bilerek ve isteyerek yapılmış bir yerleşim.
Bir iframe kodu var. Ve o sayfada kaç adsense çıkıyorsa o kadar iframe kodunu gördüm. İnceledim kodda geçen url şu http://adserver.abiproject.com/adframe.php?n=aea2853a bu url tıklandığında ise 468x60 boyutlarında flash banner çıkıyor. Oysa ki sayfamızda flash banner yok. Flash içerisinde google reklam js kodlarını çeviriyoruz ve sayfamızda görüntülenmesini sağlıyoruz. Sayfanın kaynağını görüntülemek istediğimizde ise google kelimesi sadece 1 defa geçiyor. Bu da iframe kodlarımızın o işe yaradığını kanıtlayabilir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.