İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bir script ariyorum, ne kullanmaliyim? Lutfen yardim.

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,

Websitem icin basit bir script ariyorum. Kafam cok karisik. Neyi nasil yapicam bilemedim. Olay su: Websitem araciligiyla ziyaretci yalnizca kisinin email adresini, cinsiyetini ve gerekirse resmini gonderecek. Ben bunlari liste halinde ziyaretcilere sunacagim. Basit bir arkadaslik portali gibi. Ama cok basit birsey ariyorum. Ne tur bir script kullanayim (php, asp) ve nerde bulabilirim? Ucretsiz olmasi gerekiyor scriptin. Aradigim basit bir sey, karmasik olsun istemiyorum. Simdiden tesekkürler.

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bunlardan hangisni kullanayim benim aradigim basit birsey. konu hakkinda pek fikrim olmad1g1 anlasiliyor sanirim :)

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yzgulec' Alıntı:
peki bunlardan hangisni kullanayim benim aradigim basit birsey. konu hakkinda pek fikrim olmad1g1 anlasiliyor sanirim :)

Deneme, yanılma, beğenme :)

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi deneyebilsem. sürekli hata mesaji aliyorum. o yüzden basit bişeyler ariyorum zaten.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
böyle insanın tam istediği scriptler olmuyo malesef. mesela ya tamamen bi dating scripti yapılmış oluyo ya da maille arkadaşa gönder gibi bişeyler. en iyisi bunun için bi bütçe ayırıp birine yazdırmak ya da öğrenmek yavaş yavaş.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.