Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neden kendi siteni tehlikeye atıyosun ki, aç blogspottan falan reklamları doldur, sonra tr nin çeşitli yerlerindeki insanlara tıklat, mirc e reklam at, bi kere tıklamalarını rica et, 100 olunca silersin reklamları
Böyle birşey yapacaksanız sayfa to suna dikkat edin. 10 sayfa gösterimi 10 tık olursa bu seferde sayfa to 100 % 100 olacağı için incelemeye girer yine ban yiyebilirsiniz. Farklı iplerden sayfa gösterimi yapın.
Not: Benim 3 - 4 domainim ban yedi şu an aynı hesabı 15 - 20 sitede kullanıyorum. Siten legal ise problem olacağını sanmıyorum.
Bence riske girmeye değmez. İçerdeki 100 doların gide o önemli değil ama sonrasında kazanacağın yüzlerce dolardan da olabilirsin. Hep ihtiyatlı yaklaşmak lazım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5