Zaptor
bende sinan gunay adli sahistan hizmet aldim
Sinan Gunaydan sunucu Aldim ve management
aldiktan 3-4 gun sonra sunucuyu kullanmadim bile hala su an bos duruyor
memnun kaldimmi ?
Tabiki memnun kalsam sunucu su an bos kalmaz
Bu sahis ripe bayiligi oldugunu soyluyor ilk gun verdigi sunucunun ana IP si Uctu gitti bu baslikta defalarca sordum nerde sunucunun IP si cevap yok
Server ftp ye baglanmiyordu sordugumda Dc ye mail attigini soyledi daha mailin cevabi gelecek
Ayni makinayi baska bir arkadasa gosterdim aradan 30 saniye gecmeden ftp baglandim bu kadar kucuk Bir hatayi bulamiyan insan nasil hosting hizmeti verir (kurdugu firewellin bile ayarlarini yapamayan) yada management hizmeti verir Benden ne farkin var senin ??
sunucuya tasidigim site yi daha once p 4 2.8 1GB Ram makinada barindiriyordum islenmemis ham makina ve dogal hali ile manage edilmedigi icin 250-300 anlik kullanici sayisinda sitede yavaslama oluyordu
Sinan gunaydan sunucu aldim oraya tasidim Opteron 146 2 GB ram sunucunun arasindaki farki biliyorsundur Bu makinada sitede anlik kullanici sayisi 125-150 arasi oldugunda siteler bayilip kaliyordu
Sinan gunay bunun sebebinin alman dc lerinin bir mod kurdugunu ve bunun yavaslattigini ve dc ye mail atarak bunu kaldirtacagini soyledi
Daha Dc den mail gelicek
ertesigun buraya kalkmis saldiri oldugunu soyledi Tabiki kuyruklu bir yalan
mysql ayarlarind 4 Cpu olarak yapmasi
Simdi baska sunucu aldim ve oraya tasidim anlik 330 kisi online sitelerde en ufak yavaslama yok
Kimse sinan gunay i kisisel olarak kotulemiyor
Surekli yalan konusup insanlari aldatiyor
Sinan gunay makinanin managementin den anlamiyorsan ne diye managementinide yapacagim diyerek ucret aliyorsun (ucreti bir kenara birak insanlari kandiriyorsun )
Not :Sinan GUnay mesaji elbette okuyorsun hosting bolumune devir etmek icin mesaj yazdim ama verdigin kotu imaj sayesinde kimse devir almak istemedi makinayi

Biraktigin Imaj :Sinan Gunay'mi Asla Yaklasma . ben kullanmiyorum odedigim ucret emdigin ak sut gibi helal olsun sana
Sayet paraya ihtiyacin oldugu icin bu sekilde yalanlara dolanlara basvuruyorsan makinayi baska birine satabilirsin ihtiyacini karsilaki baska insanlari yalan ve dolanlarinla kandirma