İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Soru

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
birisini seviyorsun, o kişide sana biraz ilgi duyuyor, ama sen bu işin olmayacağını biliyorsun, olması için uğraşıyorsun, ama olmuyor, gönlün başkasına kayıyor ama diğer kişi hala içini kemirip bitiriyor, gönlünün diğer kişiye kayması da çaresizlikten...
sen bu durumda ne yapardın? hangi yol senin için daha doğrudur?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
birisini seviyorsun, o kişide sana biraz ilgi duyuyor, ama sen bu işin olmayacağını biliyorsun, olması için uğraşıyorsun, ama olmuyor, gönlün başkasına kayıyor ama diğer kişi hala içini kemirip bitiriyor, gönlünün diğer kişiye kayması da çaresizlikten...
sen bu durumda ne yapardın? hangi yol senin için daha doğrudur?

zamanla seversin demiyecem zamanla seviyorsun (farklı şeyler) :)ama hiç bir zaman diğerinin yerini tutmuyor :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
daha önceden bi yaşanmışlık var, bu " biraz ilgi" den önce bir olay, tekrar görüyorsun, işte o an ondan "biraz ilgi" görüyorsun, seviniyorsun, ama işin sonu üzüntü ile bitiyor, lanet olsun bana bir psikolog lazım:ağla: korkuyorum kendimden

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
daha önceden bi yaşanmışlık var, bu " biraz ilgi" den önce bir olay, tekrar görüyorsun, işte o an ondan "biraz ilgi" görüyorsun, seviniyorsun, ama işin sonu üzüntü ile bitiyor, lanet olsun bana bir psikolog lazım:ağla: korkuyorum kendimden

benim hatun uyudu malasef,daha öğrenci ama yine de baya bilgisi var dilersen ona danışayım neler tavsiye eder bu konuda

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
çekingen bir insan değilim, ama böyle durum olunca rahat davranamıyorum, konuşmanın ikimiz içinde iyii/kötü sonuçlar doğuracağına inanıyorum

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
kardeş zamanım tükeniyor, artık mutlu bitmesini istiyorum

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
çekingen bir insan değilim, ama böyle durum olunca rahat davranamıyorum, konuşmanın ikimiz içinde iyii/kötü sonuçlar doğuracağına inanıyorum
tamam ben sorarım ona,genel de böyle şeyler hipnoz ile oluyormuş benim de aşk konusu olmasa da benzer bir konu vardı.düşünmek istemediğim halde aklıma takılıyordu.bana şey demişti hipnoz ile yapmak isteyipte yapamadıklarını yaptığını,yapmamak istemeyipte yaptıklarını yapmadığını hissettirip kişi rahatlatılıyor demişti.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bakalım neler olacak, lanet zamana bırakmak istemiyorum, zaman geçiyor bana bi faydası da yok, nerden bulaştı ki benim gibi birine aşk... ilk günler ne güzeldi yaa.. şarkıda ki gibi pembesi gitti tozu kaldı, yazık bana
:bira::bira::bira::bira::bira::bira::bira:

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bakalım neler olacak, lanet zamana bırakmak istemiyorum, zaman geçiyor bana bi faydası da yok, nerden bulaştı ki benim gibi birine aşk... ilk günler ne güzeldi yaa.. şarkıda ki gibi pembesi gitti tozu kaldı, yazık bana
:bira::bira::bira::bira::bira::bira::bira:

o kadar karamsar olma ya bak ne güzel nasipte öyle güzel günler varmış ki yaşamışsın,nereden biliyorsun yarınlarında da o kadar güzel günlerin olmadığını?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
inşallah şu gün yüzünde birşeyler kıvılcımlanır, yoksa halim nanay. Acıtıyor valla:peh:

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
1-gidip konuşmassan zaten kaybedeceksin.ve için içini yiyecek,keşke o gün gidip konuşsaydim diyeceksin.
2-gidip konuştuğunu ve bu isin olamayacagini ögrendigin zamanda, en azindan denedim dersin. ve zamanla unutur gidersin herseyi..

bundan 10 yil sonra bu an aklina geldiğinde keske demeyecegim karari verdim demelisin.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Nedense gözüm nikine takıldı:) Sanki bulunduğun durumu ifade ediyor.
Kendi içinde çözmelisin yada psokolog yardımı almalısın, çünkü ilerki hayatına etki edebilir..

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
inşallah şu gün yüzünde birşeyler kıvılcımlanır, yoksa halim nanay. Acıtıyor valla:peh:
bak ne güzel ümitvar olmaya başladın :) önceden efkardan içiyordun şimdi de keyiften içersin :p bırak hacı onu bende çok içerdim ama ayılınca aynı eskisine dönüyordu herşey.kendimi kandırmaktan vazgeçtim bıraktım namaza başladım :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
içimde sürekli bi karamsarlık var, hep birşeylerin ters gideceğinden şüphelenirim, bir çok şey de aleyhime olmuştur, hakkımda hayırlısı olur inş. eğer bu iş olmazsa 10 yıl sonra kendimi şuan ki halimden daha bi bitmiş durumda bulucam eminim, diyorsunuzdur mutlaka, değer mi bir kız için bu kadar tantanaya, değer aga, valla değer billa değer, çok garip bir duygu bu, zaten burcum balık, hemen su koyuveriyorum. Tekrar konuşmak iyi hissettirecek gibi...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
dine bağlanmak namaz kılmak vs konulara girmeyelim lütfen. ilgim sıfır çünkü

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
dine bağlanmak namaz kılmak vs konulara girmeyelim lütfen. ilgim sıfır çünkü
ben sana öyle yap demiyorum ki ilgi alanını başka şeylere vermeni tavsiye ediyorum :)anca başka şeyler ile ilgilenerek atabilirsin üzerindeki o karamsarlığı.yaptığında kendini iyi hissiteğin şeyleri daha sık yapmaya çalış :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bu halim acaba onunla evlendikten sonra da devam edecek mi:peh: çünkü şuan için mutluuğun tek adresinin o olduğunu sanıyorum, belki benim problemlerim farklı,:hönk: belkide gerçekten deliyim, belkide zarar vericem kendime veya ona, aman allahım, bir an düşündümde lisedeki çıktığıma da aynı duyguları besliyordum, onun içinde salya *ümük olmuştum, ama bu daha çok etkiledi beni, tek uğraşım olucak o, seviyorum, sonuna kadar gidicem eğer sağlam bir gol yemez isem

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.