İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir sorun

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır www.iyinet.com yazdıgımda problem oluyor giremiyorum. ancak dikkatimi şu cekti ne yazsam www.yahoo.com mail bakmak icin girsem ve o sayfayı kapatmadan adres cubuguna forum.iyinet.com yazsam siteye ulaşımda problemler yaşıyorum. taki modeme reset atıp ip adresim degisine kadar bu problem sürüyor. Merak ettigim acaba yahoo.com dan dedigim sekilde giripde sorun yaşayan varmı? yoksa bu benim pc me özel bir durumudur.

( Ip config Flushdns vs yap vs demeyiniz dns ayarlarinida denedim )

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba bende aynı sorunu yasıyorum arkadasın anlatığı gibi yapıyorum acaba sorun nedir?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
sorun kesinlikle yahoo mail, bugün sayfası bile açılmıyordu...maillerime yardımcı programlar ile bakabildim...

istersen gönderebilirim..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
tum sayfalarda ayni sorun var bende google de yasiyorum genellikle bu sorunu. dnsler gocuk durumda ttnet'in. lutfen dns icin farkli bir program kullanin bu isi ttnet'e birakmayin.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hehe ben kullanamiyorum o tur programlari. linux icin arastirayim hazir dns kutuphanesi vardir elbet.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Sorunu sanırım anlatamadım. yahoo.com a login oldukdan sonra iyinet.com a girmem engelleniyor sadece yahoo.com da oluyor bu yani yahoo.com a ne zaman girdi isem 2-3dk sonra forum.iyinet.com a baglanamaz oluyorum. diger tüm sitelerin erişimi acık oldugu halde.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bende de ayni sorun google de oluyor iste, anlattin da sen cozumu anlayamadin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.