İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir sorunum var

M

Metalirik

Misafir
Merhaba arkadaşlar,
Aklıma bir soru takıldı. XXX diye bir sitem ile adsense'ye başvurdum ve onay aldım diyelim. Sonra bu kodlarımı YYY ve ZZZ sitelerime de koydum düşünelim.
XXX sitemle üyelik başvurusu aldım ancak ben XXX domainimde reklamları kaldırsam veyahut siteyi kapatsam YYY ve ZZZ sitelerimde kodlarımı yayınlamaya devam etsem bir sorun yaratır mı?
Bu konu kafamı karıştırdı başvurarak onay aldıgım adresde kodlarım ve sitem acık mı olmalı herzaman, google hesap incelemeri yaptıgımda XXX sitememi kontrol eder kapalı ise birşey der mi?
Ne diyorsunuz?

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
one yaw. XXX YYY ZZZ.

Cevap: 2X + (3YxZ)-Z+3XY+XZ+2XY = 0 (Her zaman sıfır çıkar)

Neden olmasın!... Kanalları kullanarak diğer sitelerini google'ın elemanlarının daha rahat bulmalarını (gerçi her halükarda bulurlar :)) sağlayabilirsin. Bence bir sorun olmaz. Bi hesap açıp diğer sitelerde reklamını yayınlayabiliyosan mantık olarak dediğin olay da olur...

M

Metalirik

Misafir
Formulünü çözdüm sonuc sıfır cıkmıyor :D
Kanal yaratmadan direk kodları sitelere vermekte bir sorun olmaz sanırım, değil mi?

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Metalirik' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Aklıma bir soru takıldı. XXX diye bir sitem ile adsense'ye başvurdum ve onay aldım diyelim. Sonra bu kodlarımı YYY ve ZZZ sitelerime de koydum düşünelim.
XXX sitemle üyelik başvurusu aldım ancak ben XXX domainimde reklamları kaldırsam veyahut siteyi kapatsam YYY ve ZZZ sitelerimde kodlarımı yayınlamaya devam etsem bir sorun yaratır mı?
Bu konu kafamı karıştırdı başvurarak onay aldıgım adresde kodlarım ve sitem acık mı olmalı herzaman, google hesap incelemeri yaptıgımda XXX sitememi kontrol eder kapalı ise birşey der mi?
Ne diyorsunuz?

Hiçbir sorun olmaz kurallara aykırı olmadıkça istediğin siteye kodları koyabilirsin. Başvuru yaptığın sitene de kodları eklemek zorunda değilsin ;)

M

Metalirik

Misafir
Teşekkürler Link-tr.
Peki başvurmuş oldugum domain senesi dolsa kapatsam, bu kodları diğer sitelerime ekleyip devam etsem bir sorun oluyormu?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kod eklediğin her sayfa ADsense örümceği tarafından taranıyor tekrar. İstediğin sitene kod koyabilirsin.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
metalirik, adsense sadece öylesine ilk başvuruda site ismi istiyor. ben saçma sapan bir site yaptım ingilizce başvurdum onay aldım. şimdi o adresin yerinde yeller esiyor. çatır çatır da diğer sitelerde kullanıyorum. eğer onay aldıysan geriye bakma ileriye bak devamlı :p

M

Metalirik

Misafir
Hatta teşekkür için reklamına girdim tıkladım hehe bol kazançlar herkese :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.