İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bırakın Tıklamaları email okumaları bu siteye göz atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nirvana277

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar internetten nasıl para kazanabileceğinizi düşünüyorsanız Bu siteyi mutlaka dikkatli bir şekilde incelemenizi tavsiye ediyorum Ben bu sitede belirtilen sistemler sayesinde ayda $5.500 dolar yani yaklaşık 8500 tl kazanıyorum Bu sistemlerde sermaye gerekmiyor satış ortaklığına dayalı sistemler yani başkasının ürününü satıyorsunuz kazanıyorsunuz .Aylık Kazanç kanıtları her sitede belirtilmiş kanıtlar belgeler sunulmuştur. Bu sistemlerle çalışmaya başladığınız andan itibaren kazanmaya başlayacaksınız. Bol kazançlı günler diliyorum...
www.netparam.weebly.com

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Hemen tıkladım, üye oldum, kazanmaya başladım(!)...
Sen az kazanıyormuşsun(!); ben günlük 500-600$ yapıyorum yani 750-800TL(!)
:D

nirvana277

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
İyi ozaman siz tıklamaya email okumaya devam :D maillerinizle tıktıklarınızla uğraşa durun affiliate marketing işi bize kalsın.. :D Zaten burda kim ne konu açsa alay mevzu oluyor bu bölümü silseler yeridir hiç hoş olmayan şeyler bunlar biz burda bildiklerimizi paylaşıyoruz insanları aydınlatıyoruz ki zamanlarını boşa harcamasınlar..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Üye oldum kapı çaldı baktım bi eleman elinde para dolu çanta ve araba anahtarı. Anında 250 milyon dolar ve kapının önünde beni bekleyen bir porşe kazandım. 1 kişiyi refimden üye yaparsam boğazda triplex villa vereceklermiş ve 3. köprüye ortak yapacaklarmış.

:D :D

Burası webmaster forumu. Burda kimse yemez bunları. Frmtrye falan yaz.

Yazıyı kalın yazman zaten vücut dilinde yalan olan birşeye insanları inandırmaya çalışman demek. Aylık 8500 tl para kazanıyorsun ama 10 tl verip domain alamıyorsun :D

İyi ozaman siz tıklamaya email okumaya devam :D maillerinizle tıktıklarınızla uğraşa durun affiliate marketing işi bize kalsın.. :D Zaten burda kim ne konu açsa alay mevzu oluyor bu bölümü silseler yeridir hiç hoş olmayan şeyler bunlar biz burda bildiklerimizi paylaşıyoruz insanları aydınlatıyoruz ki zamanlarını boşa harcamasınlar..

Uzaktan yardım programıyla bilgisayarına bağlanalım sende internet bankacılığından o aldığın 8500 tlleri göster bize.

nirvana277

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
web master

Web master misiniz Siteniz varmı söyleyinde sitenizdeki bannerlara bir kaç tıklayayım biraz para kazanırsınız arkadaşlarada söylerim tıklarlar :D İşin şakası bir yana arkadaş dediğim gibi her sistemdeki her ürünün sitesinde kanıt belgeleri var zaten siteyi incelememişsiniz anlaşılan..video larda var o görüntüler belgeler

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Web master misiniz Siteniz varmı söyleyinde sitenizdeki bannerlara bir kaç tıklayayım biraz para kazanırsınız arkadaşlarada söylerim tıklarlar :D İşin şakası bir yada arkadaş dediğim gibi her sistemdeki her ürünün sitesinde kanıt belgeleri var zaten siteyi incelememişsiniz anlaşılan..video larda var o görüntüler belgeler

işin şakası sende bize adresini söylede bizde sana kova kürek gönderelim, parkta kumdan kaleler yap :D ne dersin?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Web master misiniz Siteniz varmı söyleyinde sitenizdeki bannerlara bir kaç tıklayayım biraz para kazanırsınız arkadaşlarada söylerim tıklarlar :D

Biz webmaster forumunda olduğumuza göre webmasterız. Sitelerimi göstersem bi tarafın tavana vurur. Sen at pazarında takıl git geyik forumlarında kek ara.

Madem 8500 tl kazanıyorsun bi domain almak bu kadarmı zor. Ben 8500 tl kazandığım bişey için site yapacak olsam heralde o siteye 1000 tl falan harcardım. Banka hesabına yatırılan paraları göster tamam eyvallah diyelim.

İşin şakası bir yana arkadaş dediğim gibi her sistemdeki her ürünün sitesinde kanıt belgeleri var zaten siteyi incelememişsiniz anlaşılan..video larda var o görüntüler belgeler
Sitedeki kanıt belgeleri bizi ilgilendirmiyor. Ben şurda bi photoshopçuya 100 tl versem sana 100 tane kanıt belgesi sunarım ve bunlar gerçek değil derim sen yine inanırsın o derece yaparım.

Dediğim gibi uzaktan yardım programıyla sen internet bankacılığına girip aldığın 8500leri göster.

nirvana277

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Gökhan kardeş kimseyi zorla inandıramam Bilgisayara bağlanma konusunu kim kabul eder ki kusura bakma.Google a Affiliate marketing yazarsanız bu işin ciddiyetini daha çok anlayacağınızı düşünüyorum. Bu işi yapan dünyada milyonlarca insan var.

Gwindor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
kolpasın arkadaş kolpa.burda senin diğer forumlarda düdükleyebileceğin türden kişiler yok kendine noob forumlar bul.

nirvana277

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ancak Hakaret edersiniz kapasitenizmi bu kadar hakaret ediyorsun.. Gwindor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.