benmi foruma takılmadım yazmadım güldürme beni bunlar saydıklarımın sadece birkaçı.. Nerede daha önce bu saydıklarım için konu açanlar çıksınlar şimdi ortaya..
birşeyleri bitirmek içinmi düzeltmek içinmi eleştiriyorsun? bitirmek içinse ben iyiniyetini düşünmem.senin yaptığın eleştiri ve tepkilere lafım yok.şuanda iyinetteki varolan kıpırtıları köreltecek yazılar ve tepkiler bitirici kirtletici hareketlerdir.Sizlerin bıraktımda bıraktım silin beni diye verdiğiniz tepkinin ardından özür dileyerek geri dön diye yalvarılmasınımı bekliyorsunuz.burda kişiler önemli değil.iyinet forum için birşeylerin peşindeyiz.bu peşindeliğinde sebepleri var.logonun değişmesi temanın yolda olması banlanan üyelerin tekrar açılacak olması nicklerin değişmesi forumdaki eskilerin iyinetlilerin tekrardan aktifleşmeye başlamasıdır.Eleştirinizi tabiki yapacak dile getireceksiniz ama açılan başlıklara bak senin yazına bak ben bırakıyorum dahada yazmam tarzı yazılar yapıcı değil.
hepinizin çok iyi işleri var çok güzel paralar kazanıyor ve yıllarca emek verdiğiniz işinizde karşılığını alıyor olmalısınız herhalde ki piyasayı bu hale getirenlerden memnunsunuz sanırım, iyinetin tekrar eski günlere dönmesini istemiyor veya umursamıyorsunuz.Lütfen biraz geniş düşünün.yoksa sonra emek verip bir site açtığınızda neden indexlenmiyor niye ben 20ytlye reklam almak zorundayım niye iş yapamıyorum niye site satamıyorum diye yakınmayın.