İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birden Fazla Account

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ilk Adsense account'imi pederin ustune acmistim. Ayni adresi verip farkli bireyler ustune hesap acabilir miyiz? Deneyen var mi?

Olmazsa ilk adresi biraz degisik verip (hedef ayni) acabilir miyim? Mesela no xx/xx yerine, xx apt. no: x diyebilir miyiz :)

Tecrubelilerden tuyo(lar) istiyoruz :)

dipnot: bu konu farkli topicler altinda yuzeysel olarak anlatilmis fakat, tek bir topic altinda anlatilmasinin uygun olacagini dusunerek topic acma eylemi girisiminde bulunmus bulunmaktayim.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olmazsa ilk adresi biraz degisik verip (hedef ayni) acabilir miyim? Mesela no xx/xx yerine, xx apt. no: x diyebilir miyiz
--
aynı isimle farklı site ile başvurdum açtım. no: apt: olayları ile. sorun yok yani

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla benim denemediğim hiçbirşey kalmadı aynı adres kaç değişik şekilde yazdım Allah bilir.ve hepsi onaylandı.10 dan fazla hesap açtım desem doğrudur şimdiye kadar :)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mp3Master' Alıntı:
walla benim denemediğim hiçbirşey kalmadı aynı adres kaç değişik şekilde yazdım Allah bilir.ve hepsi onaylandı.10 dan fazla hesap açtım desem doğrudur şimdiye kadar :)

Peki aynı isim ile mi?

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım google hesaplarından biri ile uyuşması durumunda böyle bir hesabın var oldugu şeklinde email atıyor.

aman dikkat hangi başvurunun kabul edildiğini iyi bil.
benim başıma geldi baş agrısı valla...

kolay gele.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mc2media.net' Alıntı:
arkadaşım google hesaplarından biri ile uyuşması durumunda böyle bir hesabın var oldugu şeklinde email atıyor.

aman dikkat hangi başvurunun kabul edildiğini iyi bil.
benim başıma geldi baş agrısı valla...

kolay gele.

sonuç ne oldu peki bilgi verebilir misiniz?

mc2media.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önceden başka domaine açtıgım hesabın emailini ve şifresini buldum
zaten bu açılan hesap diğer başvurularımın reddinin nedeniydi.
... onun bilgileri ile kanal yöntemiyle diğer domainlerimde reklam yayınlıyorum...

lafın kısası . ... kabul etmiyor google. hiç bir bilgin birbirine uyuşmuyacak dayın teyzen varsa onların adına yapacan....

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hmm. Adreste oynama yaparız teyze hala dayı seçeriz birini. Teşekkürler bilgi paylaşımı için.

B

Bohemlife

Misafir
aynı adres, aynı soyad : kabul edilmiyor..denedim
farklı soyadı, aynı semt ama başka kapı no vs..kabul ediliyor
aynı soyad - farklı adres kabul edilir

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında bende düşündüm çift hesap açmayı ama, iki hesap açılsa, aynı Ip adresleriyle hesaplarına giriş yaparsak bu durumda hesaplardan bi tanesi banlandığında diğerinide banlayabilirlermi ?

S

samedmz44

Misafir
şöyle söyleyeyim
2 hesabım var
biri kendi adıma
diğeride benle aynı soyadı taşıyan birinin adına adres falan herşey aynı

bunda bişey yok açılabiliyor

bir ailede 2 webmaster olamazmı olur

en yakın örnek elmasgunes'ler
beraber çalışmayıpta ayrı ayrı çalışsalardı şimdi adsense kullanamayacaklarmıydı

hilesiz/hurdasız çalıştıktan sonra sorun yok ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.