İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birilerini sinir etmenin en etkili yolu

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Çevrenizde sinir olduğunuz ve onu sinirlendirmek, kızdırmak veya rahatsız mı etmek isityorsunuz ?

Size en etkili yönetimi paylaşacağım ki bu sırrı size kimse söylemez. Değerimi iyi bilin.

İlk önce cebimize bir miktar para alıyoruz. Belki şartta olamayabilir. Konuyu anlayınca alternatif yollar arayabilirsiniz, para harcamamak için...

Neyse paramızı alıp evden çıkıyoruz. Bir mağazaya gidiyoruz. Mağazadan bir ürün alacağız. Alınacak ürün en ucuz ürün olacak. Yoldan geçerken fakir fukara birisine de aldığınız ürünü sevabına bırakabilirsiniz tabi.

Neyse olay burada başlıyor ve bir iki detay daha var. Onları da yaptık mı tamamdır. Artık arkanıza yaslanıp gelişmeleri izleyebilirsiniz, kişi başına gelenleri sinirlenerek anlattıkça içinizden ohhhhhlar çekebilirsiniz.

Ürünü alırken mutlaka sinir etmek istediğiniz kişinin adını kullanıyoruz. Ürün alırken fatura falan keserken o kişinin adını yazdırıyoruz. Burada unutulmayacak olan bir durum ise verilecek telefon numarası. Oda mutlaka o kişinin numarası olacak.

Yapacaklarımız bu kadar. Artık beklemeye geçin...

Dipnot: Gireceğimiz mağaza İhlas Holding'in bir mağazası olmak zorundadır...

Bu konu bir reklam değildir sadece bir sitemdir. Yeter artık ya, sıkıldım ama nereden bulmuşlarsa telefon numaramı sürekli arayıp birşeyler pazarlamaya çalışıyorlar. En son konuşmamıda az önce yaptım. Ürün tanıtımı yapacaklarmış direk hayır istemiyorum dedim. Telefondaki diyor ki ?
- Neden abi ya ?
Ben: Yok teşekkür ederim.
- Neden abi ya, daha önce hiç dinlediniz mi ?
Ben: İstemiyorum !
- Yapma abi ya, bir dinleseydin en azından...
Ben : kapatıyorum
- Dıt dıt...

Umarım telefonunuz kendilerinin veritabanına girmez...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Arıyacaksın adamları diyeceksinki telefonumu silin nasıl olsa kayıt ediliyor müşteri hizmetlerinin teli...Eğer silmeyiz derlerse dava edicem silmezseniz de...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
mathiaxbars pek işe yaramıyor gibi görünüyor :D

XR9 biraz öyle galiba.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
benide şöle sabah bi avea arıyor , bankalar arıyor sinir ediyorlar :D Avea zaten başa bela ...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
anlamadığım nokta telefon numarasını nereden buluyorlar, numarayı sallasalar desem adımı soyadımı da mı sallıyorlar tutuyor. Onlardan alış veriş yaptığın zaman sık sık arıyorlar biliyorum. Ama hiç alış veriş yapmadım ki adamlardan, eminim. Zaten telefonu da yeni açtırdım sayılır.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
1. si aldığın yer bilgileri sızdırıyor
2. si siteler
3. bankalar
4. sü kargo şirketleri
.
.
.

gider böle

Cybokron

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
Siz işi bilmiyorsunuz. ben size anlatayım.

Müşteriye "Demo" denir. Yani tanıtım yapılacak kişi/kurum ve kuruluşa "demo" denir. Demo listeleri bilgisayarlardan alınan çıktılarla tutulur ve dosyalanır.

Mağaza/Ofis pazarlama şirketleri satışları düştüğünde bu demobanklara gelerek "Demoların tutan sekretere denir :D " parayla demo satın alır.

2 Klasör. Bu böyle ofis ofis yayılır. Dava açsanız bile kaçarı yok. Yayılmıştır bir kez :D

Arayan

" İyi Günler Beyfendi Ben Samanyolu Halk ve İlişkilerden Berna Sizi Rahatsız ediyorum" diyerse sizde

" Yerim Senin Halk İlişkilerini Canım Bırak Bunları Saadete Gel Su Arıtma mı Kakalanacak Yoksa Süperge Makinesi mi :D " derseniz lak diye telefonu suratınıza kapatır ve o numarayı bir daha hayatta aramaz.

Hayat Tecrübeleri 2. Seri / 4. Sayfa / 5. Satır | Cybokron'dan nameler adlı eserden :D:D:

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
valla bir daha aramazlar diyorsun da :D sürekli aranıyorum.

Desene demo olduk.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ben gibi bir fakiri tutup şertın mı sisis mi ne oteline premium üye yapacaklardı az kalsın;
Keşke cepten arasalardı, arandıkça kazan tarifesinden epey kazanırdım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.