- Reaction score
- 3
Merhabalar;
Bu sitenin ilk organizasyonlarından birisini düzenleyebilmek adına kolları sıvıyorum ve futbol aşığı Webmasterleri bir araya toplamak istiyorum. Evet arkadaşlar eğer bu orgsnizasyona katılmak istiyorsanız lütfen aşağıyı iyice okuyunuz...
1-) Minimum 10 - Maksimum 12 kişilik katılım gerekmektedir.
2-) Maç, Paşaçiftliği karşısında ki Acemler Halı Sahasında düzenlenecektir.
3-) Uygun tarih, katılımcıların boş zamanlarına göre belirlenecektir.
4-) Maç, gece saatleri içerisinde alınacak ve İYİ Webmaster maçında anı için fotoğraflar çekilecektir.
5-) Maç, katılımcıların isteğine göre yasakparali olabilir.
6-) Katılım az olduğunda diğer tanıdıklarını davet ederek sayıyı tamamlamak isteyenler geri çevrilmeyecektir.
Bu organizasyona katılmak istweyenler, konu altından bize isteklerini lütfen bildirsinler.
Bu sitenin ilk organizasyonlarından birisini düzenleyebilmek adına kolları sıvıyorum ve futbol aşığı Webmasterleri bir araya toplamak istiyorum. Evet arkadaşlar eğer bu orgsnizasyona katılmak istiyorsanız lütfen aşağıyı iyice okuyunuz...
1-) Minimum 10 - Maksimum 12 kişilik katılım gerekmektedir.
2-) Maç, Paşaçiftliği karşısında ki Acemler Halı Sahasında düzenlenecektir.
3-) Uygun tarih, katılımcıların boş zamanlarına göre belirlenecektir.
4-) Maç, gece saatleri içerisinde alınacak ve İYİ Webmaster maçında anı için fotoğraflar çekilecektir.
5-) Maç, katılımcıların isteğine göre yasakparali olabilir.
6-) Katılım az olduğunda diğer tanıdıklarını davet ederek sayıyı tamamlamak isteyenler geri çevrilmeyecektir.
Bu organizasyona katılmak istweyenler, konu altından bize isteklerini lütfen bildirsinler.