İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birinci Bursa İYİ Webmaster Futbol Organizasyonu

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhabalar;

Bu sitenin ilk organizasyonlarından birisini düzenleyebilmek adına kolları sıvıyorum ve futbol aşığı Webmasterleri bir araya toplamak istiyorum. Evet arkadaşlar eğer bu orgsnizasyona katılmak istiyorsanız lütfen aşağıyı iyice okuyunuz...

1-) Minimum 10 - Maksimum 12 kişilik katılım gerekmektedir.
2-) Maç, Paşaçiftliği karşısında ki Acemler Halı Sahasında düzenlenecektir.
3-) Uygun tarih, katılımcıların boş zamanlarına göre belirlenecektir.
4-) Maç, gece saatleri içerisinde alınacak ve İYİ Webmaster maçında anı için fotoğraflar çekilecektir.
5-) Maç, katılımcıların isteğine göre yasakparali olabilir.
6-) Katılım az olduğunda diğer tanıdıklarını davet ederek sayıyı tamamlamak isteyenler geri çevrilmeyecektir.

Bu organizasyona katılmak istweyenler, konu altından bize isteklerini lütfen bildirsinler.

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Yaşım genç olmasına rağmen spor olaylarından erken emekliliğe ayrıldım. :D Emekliliğe ayrılmasaydım katılmayı düşünebilirdim. Maçta oynayacak arkadaşlara başarılar. İyi düşünülmüş bir organizasyon...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şimdi kimisi sahanın yapısını beğenmiyecek ,kimisi topun tasarımını beğenmez :D Sahaya kolay bulunsun diye önceden ikbo (insan kolay bulsun optimizasyonu) yapan bile çıkabilir :D

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Saha kurallarını ben belirleyeceğim. Zamanda da millet her kafadan bir ses çıkartırsa onuda ben belirleyeceğim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.