Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Birisi mesaj kutusunda devamlı küfür yazıyor

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Blogumda shoutmix mesaj kutusunu kullanıyorum.Son 2-3 saattir birisi mesaj kutuma dadandı.Sürekli küfür yazıp duruyor.Bu mesaj kutusunu fazla kullanmayı bilmiyorum ziyaretçi olarak mesaj gönderiyor Junk a tıklayıp mesajını engelliyorum ama o 5-10 dakika sonra yine küfür yazıyor.Bu adamı mesaj kutusundan süresiz banlamanın yolu varmı veya bu mesaj kutusunu siteden kaldırmadan geçici bir süreliğine nasıl kapatabilirim.Sitesinde araştırdım ama bişey bulamadım.Ziyaretçiler adamın küfürlerini görüpte bu nasıl site vs. demesinler diyede sürekli sitede durup çıkan küfür mesajını anından silmek zorunda kalıyorum..Yardımlarınızı bekliyorum..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Banlama işlemi mesaj kutusunun paralı sürümünde var heralde.Ban linki açık ama banlayamıyosun..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Evet malesef ücretsiz sürümünde ban kontrolü yok ama ücretlisinde hem banlama özelliği var hemde küfürlerin yazılmasını engelleyebiliyosun.Adam şuanlık küfürlerine ara vermiş heralde.Tekrar küfürlerine başlarsa mesaj kutusunu geçici süreliğine kaldırırım zaten..

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tabiki tam sürüme göre biraz basiftir. O pasiflikte bize yaramıyor. Yapılacak bişi yok Gökhan. Elinde sonunda vazgeçer terbiyesiz.

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hostunda ip ban varsa ordan da halledebilirsin ya da ziyaretçilerin yazmasını engelleyip üyeleri kontrol edebilirsin..