İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birlikte dedicated alalım..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ciddi bir şekilde dedicated alıp,sitelerini sürekli onda barındırmayı düşünen ama maddiyattan şikayet eden arkadaşlar için bir teklifim var.

6 aydır bir dedicated sahibiyim,sunucu.com.tr den aldım.Epey bi memnunum,destek sistemleri çok güzel çalışıyor.
Sunucu.com.tr de 4-5 tane dedicated sipariş ettiğiniz zaman %20 civarı bir indirim yapıyorlar.
Örneğin; P4 3.0 HT , 1 gb ram bir dedicated sipariş ettiğiinzde 140 ytl ödüyorsunuz.Eğer 4-5 kişi beraber alırsak dedicatedı bu ücret 112 ytlye düşüyor.28 ytl karınız var her ay.

Örneğin ben p4 3.0 HT , 2 gb ram + cpanel (35$) kullanıyorum.200 ytl ödüyorum.Eğer 5 arkadaş birleşip sunucu kiralarsak benim ödeyeceğim ücrette 160 ytl ye düşecek.5 kişi içinde çok karlı olduğunu düşünüyorum.
Ancak tek problem var,sunucuların tek bir hesaptan,tek bir kişi tarafından sipariş edilmesi gerekiyor.O konuda bana güvenebilirseniz,benim hesabımdan sipariş ederiz.Her ay bu 4 arkadaş benim hesabıma parayı yatırır,bende sunucu.com.tr ye ödeme yaparım.Tek yapacağım faturalarınızı kapatmak,tüm dedicated sorumluluğu size ait olacak.
Böyle bir şeyler düşünen arkadaşlar varsa lütfen bu başlık altında konuşalım.Ancak dediğim gibi uzun vadede düşünen arkadaşlar gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.