- Reaction score
- 32
Arkadaşlar forumda farklı yetenekleri olan birçok arkadaşımızın olduğuna inanıyorum. Bugün geldiğimiz nokta da bireysel olarak bir yerlere gelmek çok zor. Bir ekip kurmak da hiç kolay değil. İnsanlar gönüllü olarak da çok şeyi başarabilir. Ben daha öncede bunu bizzat yaşadım. Google forumlarda aktif görev aldım. Hiçbir beklentim olmadan saatlerce adamın sitesini inceldim, eksiklerini söyledim. Bugün olsa aynı şeyi yine yaparım.
Forumları sadece insanların ticaret yapması için bir ortam olarak görmüyorum. Hiç kimsenin bilgisini küçümsemiyorum.
Mesela insanlar tanıtım yazıları almak için para ödüyorlar. Bunu karşılıklı olarak yapmak o kadar kolay ki. Ama işte bu egoyu da yenmek lazım.
Sonuçta ne oluyor herkes bireysel bir şeyler yapmanın derdine düşüyor sonuç çok az kişi başarılı oluyor.
Asıl söylemek istediğim şu birbirlerimizin fikirlerinden, tecrübelerinde yararlanarak neler yapabiliriz?
Düşüncelerini paylaşan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum?
Forumları sadece insanların ticaret yapması için bir ortam olarak görmüyorum. Hiç kimsenin bilgisini küçümsemiyorum.
Mesela insanlar tanıtım yazıları almak için para ödüyorlar. Bunu karşılıklı olarak yapmak o kadar kolay ki. Ama işte bu egoyu da yenmek lazım.
Sonuçta ne oluyor herkes bireysel bir şeyler yapmanın derdine düşüyor sonuç çok az kişi başarılı oluyor.
Asıl söylemek istediğim şu birbirlerimizin fikirlerinden, tecrübelerinde yararlanarak neler yapabiliriz?
Düşüncelerini paylaşan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum?
Son düzenleme: