İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birşey soracağım:s

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar özellikle geyiğe açmak istedim çünkü geyik birşeyler çıkacak altından bunun sanırsam kanımca şaka gibi bi olay fark ettim az önce tesadüfen kahve sigara molasında azjık takılayım foruma derken:s

Ya bu eleman paso konu açıyor + koca bi bölümü tek başına doldurmuş abi resmen + açtığı konuların aynıları başka yerlerde de var + kafası güzel sanırım + ne ayak bu ya?

http://forum.iyinet.com/members/rss.html

Hocam uçmuş bu ya... Harbiden triplere sokmuş kendini yuhaa

---------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR OLAY AÇIKLIĞA KAVUŞSUN DİYE Bİ AÇIKLAMA YAPTIM EN SON POSTTA BURAYADA YAPIŞTIRAYIM:D

Ha bu botların kolları bacakları kırılsa yada kopsa, grip olsalar, stres yapıp kalp krizi geçirseler ilgi alanıma girer tabi:D
Ama bu otomatiğe bağlamış abi=)

Şaka bi yana davetiye talebinde de söylemiştim ben bunu=)
http://forum.iyinet.com/forum-uyeli...leri/74867-medicler-icin-davetiye-talebi.html

"İyinet'e üye olmak isteme sebebimiz: Sitemize özel bir webmasterımız bulunmamaktadır. Tasarım ve yapım aşamasında da, web konusunda bilgi sahibi tüm mediclerle imece usulü çalışmak istedik, fakat çok fazla eksiklerimiz bulunmakta. Bu yüzden aranıza katılarak bilgilerinizden faydalanmak istemekteyiz." demişiz=)

Amacımız bilgilerinizden + yardımlarınızdan faydalanmak.
Bu aşamadada size de tıbbi konular hakkında bilgi vermek + işte bu başlattığımız kampanya gibi şeyler yaparakta sağlığınızı korumaya yardımcı olmak:)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hahahahahahahahahahaah :))))))))))))))))))))) uyuyorum hemen ilahi..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
ciddiysen güzel espri, ciddi değilsen komik değil. :(

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
herneyse demekki arkadas bilmiyor onun adı rss iyinet forumunda yaşayan kendi kendine post kasan kücük bir böcük o :)

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mediclife :D eminim espri yapmadın :D

Arkadaşım, o belirlenen diğer forumlardan, izinli olarak bilgi çeken bir boy :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi ne bilim ben web işinden anlamam ki:D
Bende uyku sersemi bir şekilde ders çalışırken gözlerim şiş modda ana bi baktım abi forumdan biri uçuşa geçmiş yuhaaa dedim biran=)
Ondan sonra açtığı konuşarı takip ettim başka yerlerdede var... Dedim bunun altanda bir geyik olabilir webmaster bölümünde soracaktım aslında bu ne iş diye ama dedim altında birşey çıkar garanti geyiğe aç sor abi=)

Biliyorsunuz ben webmaster değilim=)

Sadece aranıza bilgilerinizi değerlendirmek için geldik=)

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehe :) bunu çıkıpta açık yüreklilikle bizimle paylaşman güzel :) derslerinde başarılar.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ha bu botların kolları bacakları kırılsa yada kopsa, grip olsalar, stres yapıp kalp krizi geçirseler ilgi alanıma girer tabi:D
Ama bu otomatiğe bağlamış abi=)

Şaka bi yana davetiye talebinde de söylemiştim ben bunu=)
http://forum.iyinet.com/forum-uyeli...leri/74867-medicler-icin-davetiye-talebi.html

"İyinet'e üye olmak isteme sebebimiz: Sitemize özel bir webmasterımız bulunmamaktadır. Tasarım ve yapım aşamasında da, web konusunda bilgi sahibi tüm mediclerle imece usulü çalışmak istedik, fakat çok fazla eksiklerimiz bulunmakta. Bu yüzden aranıza katılarak bilgilerinizden faydalanmak istemekteyiz." demişiz=)

Amacımız bilgilerinizden + yardımlarınızdan faydalanmak.
Bu aşamadada size de tıbbi konular hakkında bilgi vermek + işte bu başlattığımız kampanya gibi şeyler yaparakta sağlığınızı korumaya yardımcı olmak:)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi sağlık bölümü açılmış görünce çok sevindim sonra bi baktım bu RSS denen botmu çizmemi neyse artık benim bölümede saldırmış görünce fitil oldum:D

Özelden mesaj atayım "hocam sen dolaş bi gel bakalım" diye=)

Ters bişiy demesin akıllı bir şey mi bu:D

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ciddi olarak şaşırdım ama gerçekten olayı aşmışsınız siz=)
Yani tatli bir sistem. Forumda bir robot var:)
Peki nedir bunun çalışma mantığı? (Yani beyni falan varmı gerçektenden mesaj atsam cevap verirmi? Yani otomatik olarak sorulan sorulara verdiği kalıplar halinde cevaplar varmı msndeki kendi kendine konuşan botlar gibi?) Birde bunlar nerde satılıyor?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.