İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birşey soracağım:s

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ciddi olarak şaşırdım ama gerçekten olayı aşmışsınız siz=)
Yani tatli bir sistem. Forumda bir robot var:)
Peki nedir bunun çalışma mantığı? (Yani beyni falan varmı gerçektenden mesaj atsam cevap verirmi? Yani otomatik olarak sorulan sorulara verdiği kalıplar halinde cevaplar varmı msndeki kendi kendine konuşan botlar gibi?) Birde bunlar nerde satılıyor?

beyni var , cevap verir.
bu kendi kendine konuşmuyo , senle konuşuyo.
D&R , Migros , Tansaş ve Carrefour da bulunur ...

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyni var , cevap verir.
bu kendi kendine konuşmuyo , senle konuşuyo.
D&R , Migros , Tansaş ve Carrefour da bulunur ...

Seni kınıyorum ve herkeze burdan sağlık çalışanlarına halen daha saldırıların sürdüğünü hatırlatmak istiyorum:D
Kaynak: KINIYORUZ SİZİ:D

Ayrıcada ben ciddileştim biran için işin boyutlarını görünce:) bu botlardan bir tanede biz satın alsak aslında fena olmayacağını düşündük ama çalışma mantığını tam olarak bilmediğimiz için bir sorayım dedim. Yani bizim ihtiyacımız olan bot her siteden toplamamalı bu bilgilerin toplandığı sitelere sınırlama getirme imkanımız varmı?
Bİrde ciddi olarak yani vbulletin için bunun satıldığı bir yer mevcutmu baktım vbulletinin ana sitesinede şimdi ama orda herangi bir şey göremedim

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
RSS = Really Simple Syndication denilen hadise sitelerin sayfalarını ve bilgilerini belirli bir standartta diğer sitelerin kullanımına açmasıdır. Siteler RSS kaynakları dağıtarak, diğer sitelere içerik sağlarlar, karşılığında da genelde backlink verilir o açıdan seo için kullanılıyor. Vbulletin'deki RSS kullanıcısı da diğer forumların RSS kaynaklarından belirli keywordlere uygun konuları bulup buraya koyuyor.

Bot farklı RSS farklı bir olay yani. Herkes RSS okuyan bir bot yazabilir. RSS kaynağı olmayan siteleri okuyup veri çekmek için o siteye özel bot yazılmalıdır.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RSS = Really Simple Syndication denilen hadise sitelerin sayfalarını ve bilgilerini belirli bir standartta diğer sitelerin kullanımına açmasıdır. Siteler RSS kaynakları dağıtarak, diğer sitelere içerik sağlarlar, karşılığında da genelde backlink verilir o açıdan seo için kullanılıyor. Vbulletin'deki RSS kullanıcısı da diğer forumların RSS kaynaklarından belirli keywordlere uygun konuları bulup buraya koyuyor.

Bot farklı RSS farklı bir olay yani. Herkes RSS okuyan bir bot yazabilir. RSS kaynağı olmayan siteleri okuyup veri çekmek için o siteye özel bot yazılmalıdır.

bilgilendirme için çok teşekkürler gerçektende;)

aytuggg

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tecrübe Puanı: 12

rep atmışlar bi de bol keseden,paylaşım için tşkler de yazın üzülmesin botcan :D

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ciddi olarak şaşırdım ama gerçekten olayı aşmışsınız siz=)
Yani tatli bir sistem. Forumda bir robot var:)
Peki nedir bunun çalışma mantığı? (Yani beyni falan varmı gerçektenden mesaj atsam cevap verirmi? Yani otomatik olarak sorulan sorulara verdiği kalıplar halinde cevaplar varmı msndeki kendi kendine konuşan botlar gibi?) Birde bunlar nerde satılıyor?

Sen baya uykusuz kalmışın, kapa alarmını telefonunu iyi bi uyku çek :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.