İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bitcoin Kazanma Yöntemleri

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
Sitelerin tanıtımına geçmeden önce yeni başlayanlar için bu kazanılan satoshi'leri ( Bitcoin alt birimi) koymanız için bir cüzdanınız olması gerektiğini hatırlatalım. Siteler gönderim için sizden bir sürü harf ve rakamdan oluşan uzun cüzdan numaranızı isteyecektir zaten. Hala cüzdanı olmayanlar şuradan cüzdan indirebilirler ---> MultiBit

Freebitco : En zahmetsiz ve karlı Bitcoin kazandıran sitelerden biri. Sayfanın ortasında çıkan captcha'yı (kodu) kutuya yazıp tuşa basın. Çıkacak rakamın yüksekliğine göre bedava BTC'lerinizi ( Bitcoin değerine göre 200 ile 350 arası değişiyor) cüzdanınıza atın. Her pazar otomatik olarak ödeme talimatınız alınıyor ve pazartesi hesabınıza yansıyor. Aynı sistemin saatte 5 dogecoin veren versiyonu için de --> Dogecoin

MoonBitcoin : Ortadaki kutucuğa Bitcoin adresinizi yazın ve arkanıza yaslanıp her dakika artan satoshilerinizi izleyin. İstediğiniz an bitcoinlerinizi microwallat hesabınıza çekebiliyorsunuz..

Bitcoin Zebra : Cüzdan numaramızı ve captcha kodunu girerek saat başı 100/150/200/250/1000 satoshi den birini kazanıyoruz. Her birinin geme şansı eşit. Ödemeler her pazar günü 5500 satoshiye ulaşınca yapılıyor.

Bitcoinker: Sayfanın ortasındaki alana captcha kodunu giriyoruz. Her 15 dakikada bir deneyebiliyoruz. Her denemede 100 - 150 - 200 satoshi kazanıyoruz..

Fr33bitco : Sayfaya cüzdan numaramızı ve captcha kodunu girmemiz yeterli. Her saat başı deneyebiliyoruz ve her seferinde 100 ile 400 satoshi arası kazanıyoruz. Kazancımız anında microwallet hesabımıza yatıyoruz ve 5600 satoshi olunca bizim cüzdanımıza aktarılıyor.

BitonPlay : Bul karayı al parayı stili bir oyun. Cüzdan numaramızı ve kodu girip play tuşuna basıyoruz. Daha sonra 3 altın paradan birini seçiyoruz. Doğru coini ilk seferde bulursak 500 satoshi, ikinci seferde bulursak 100 satoshi kazanıyoruz. Ödeme 10.000 satoshi olunca salı günleri otomatik olarak yapılıyor.

DailyFreeBits : Cüzdan numaramızı ve kodu girmemiz yeterli. Saatte bir deneyebililiyoruz ve 100 ile 1200 satoshi arası kazanıyoruz. Ödemeler 3500 satoshiye ulaşınca istenebiliyor.

9Bits : Bitcoin kazandıran jack-pot makinesi.. İlk girdiğimizda cüzdan numaramızı ve kendi belirleyeceğimiz şifreyi girerek siteye kayıt oluyoruz. Spin now tuşu ile kolu çeviriyoruz. En kötü ihtimal 229 satoshi kazanıyoruz. 9 rakamı geldikçe kazancımız katlanıyor. Ödemeler 15 bin satoshi olunca otomatikman yapılıyor.

BTC Rock : Cüzdan numaramızı ve kendi belirleyeceğimiz şifreyi girip, alttaki resmi düzgün hale getirip go tuşuna basarak oyuna giriyoruz. Gördüğümüz kutuların birinde hazine gizli. Her 50 dakikada bir 4 hakkımız oluyor. Hazineyi bulursak büyük ödül bizi bekliyor. Bulamazsak bile her turda minumum 280 satoshi garanti. Ödemeler 10 bin satoshi olunca yapılıyor.

Bitcoin Faucet : Her 4 saatte bir deneyebiliyoruz. Cüzdan numaramızı ve kodu girip 100 - 160 veya 200 satoshi kazanıyoruz. Ödemeler anında microwallet hesabımıza aktarılıyor.

QoinPro : Tek yapmamız gereken bu sitede ücretsiz hesap açmak.Captchda girmek, reklam izlemek vb hiç bir şey yok.Daha hesabımızı açar açmaz 0.00000250 Bitcoins, 0.00000031 Litecoins ve 0.00002419 Feathercoins hesabımıza yükleniyor. Her gece server saati ile 01:00 ile 03:00 arasında hesabımıza 0.0000001 BTC + 0,00000030 LTC + 0,00002419 Feathercoin ve üçüncü günden sonra 0,39141087 Fedaracoin yükleniyor.İlerleyen günlerde yeni altcoinlerde eklenmeye başlıyor.Referans üyeleriniz arttıkça hem bu üyelerden gelirimiz oluyor hem de siteden aldığımız günlük kazanç oranı artıyor. 7 seviye referans sistemi var.. Yani davet ettiğimizin davet ettiğinin, davet etiiğinin, davet ettiğinin… davet ettiğinden bile kazanıyoruz. 5400 satoshi olunca ödeme istiyebiliyoruz.Bitcoin olarak çok çok az kazanç veriyor ve sonuçta tek yaptığımız bir hesap açmak ve bedava verdiği altcoinlere de bakarsak denemeye değer görünüyor.


Diğer Altcoinleri Kazandıran Siteler :

LTC4You : Bitcoinden sonra en populer ve Bitcoin gibi yükselmesi beklenen altcoin Litecoin. Birde Litecoin veren site paylaşalım dedim. Bir Litecoin cüzdanı indirdikten sonra kayıt oluyoruz. Sonra games kısmından her saat captchda kodunu yazıp ref sayımıza göre değişen oranlarda Litecoin kazanıyoruz.

Dogecoin : Freebitco gibi.. Ortadaki kutuga dogecoin cüzdan numaranızı girip tuşa basın.. Her saat başı minumum 10 Dogecoin kazandırıyor.. Sitenin güzelliği istediğiniz zaman ödeme alabiliyorsunuz


DHGfz9vtcjHMjvBrmcRRcXFxSsh1EfGtE8


BİTCOİN KAZANDIRAN PTC (REKLAM İZLEME SİTELERİ) :

Bu sistemlerde izlediğiniz reklam başına para kazanırsınız. Reklam sayısı ve reklam başına ödenen ücret siteye, reklamına ve saate göre değişkenlik gösteriyor.

CoinAd : Düzenli ödeme yapan bir ptc sitesi. Minumum ödeme 0,0003 BTC. Günlük 10-12 arası reklam çıkıyor.

BTCclicks : Ana sayfada üst taraftaki Surf Ads bolumune tıklayarak reklam izlemeye başlıyoruz. Günlük 13-15 civarı reklam çıkıyor. Ödeme limiti 0,0001 BTC.

Visitbit : Cüzdan numaramızı ortadaki boşluğa yazıp 'get started' yazan yere başlayıp reklamları izlemeye başlıyoruz. Her reklam sonunda gelen captchda kodunu girerek ödememizi alıyoruz.

Bitptc : Reklam izledikten sonra sol üstte sayaç geriye sayıyor. Geriye sayım bitince 'get BTC' tuşuna basıp captcha kodunu girerek reklam başına 50 ile 150 satoshi arası kazancı anında mikrowallet hesabınıza alabiliyorsunuz. Günlük 10 kadar reklam izleyebiliyorsunuz

Bitcoin Kazandıran Çiftçilik Oyunu:

Golden-cows : Basit, zaman/emek gerektirmeyen, eğlenceli aynı zamanda BTC kazandıran bir oyun. Aslında bu oyun bir nevi Hyip yani ponzi sistemi.. Ancak isterseniz para/BTC yatırmadan da oynama imkanı olduğu için burada tanıtıyorum. Birazdan size hiç Bir yatırım yapmadan çiftliğinizi nasıl büyüteceğinizi anlatacağım. Elbette riske girip para yatırırsanız kazancınız çok daha fazla olacaktır ama bu tip sistemlerin riskleri de olduğunu bilmeniz gerekir. O yüzden yatırım yapacaksınız bile kendinizi üzmeyecek miktarları yatırmanızı tavsiye ediyorum.

Oyunun mantığı çok basit.. İnekleriniz süt üretir, siz bu sütleri toplarsanız, topladığınız sütleri satıp gold kazanırsınız, sonra bu goldları ister BTC'ye çevirirsiniz, isterseniz de tekrar yeni inekler alarak süt üretiminizi dolayısı ile gelirlerinizi artırırsınız

Oyun başlangıçta herkese bir adet green inek hediye ediyor bu inek saatte 7 kova süt üretiyor. Saatte üretimi daha fazla olan diğer inek çeşitleri de mevcut. Sol taraftaki 'Shop' menüsünden inek tiplerini, saatlik üretimlerini ve fiyatlarını görebilirsiniz. Önemli nokta aldığınız bir inek ömür boyu sizin ve üretim yapıyor.. Yani bir masrafı, süresi, ömrü vb yok

İneğimizin ürettiği sütleri soldaki 'Warehouse' kısmına basarak görebilir ve 'collect all' tuşu ile bir tıkla hepsini toplayabiliriz.. Yine oyunun bir güzel yanı istediğimiz zaman toplayabiliyoruz. Yani bir depo vb yok. isterseniz 10 dakikada bir isterseniz günde bir, isterseniz haftada bir, isterseniz ayda bir toplarsınız.. yani oyuna belli sürelerle girme gibi bir zorunluluk yok.

Topladığımız sütleri sol taraftari 'Sale' kısmından açılan sayfada 'Sell All' tuşu ile tek seferde satıp Gold kazanabiliyoruz. Bu goldların %70'ı investing hesabınıza ( yeniden yatırım hesabı) %30 'u withdraw hesabınıza (çekim hesabı) yatıyor. İsterseniz withdraw hesabınızı %20 bonusla investing hesabına çevirebiliyorsunuz.. Minumum çekim 2 mBTC yani 0,002 BTC..

Gelelim nasıl yatırımsız inek alabiliriz. Tek ineğimizin saatte ürettiği 7 kova süt harici sol taraftaki 'Daily bonus' kısmından günlük bonus gold kazanma hakkımız var. Bu bonus 10 ile 100 gold arası. Bir green inek 100 gold değerinde. Yani her iki üç güne bir bu bonuslarla yeni bir inek alabiliyoruz.. :)

Oyunun kendi içerisinde piyango, yasakpara, taş makas gibi kazancınızla yasakpara yapabileceğiniz şeçenekleri de mevcut.. Ben pek kullanmıyorum

Dediğim gibi isteyen riski göze alıp yatırım yapabilir. İlk yatırıma özel %30 ek bonus kampanyası var. Sadece tek seferlik..

Sütleri toplayıp altına çevirmek 15 saniye almıyor. Üstelik ne zaman müsaitseniz o zaman bakma şansı var. Eğlenceli bir oyun. Denemek isteyenler için tanıtayım dedim. Bol eğlenceler

Kayıt ---> Golden-cows
 

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
523
Reaction score
0
faydalı bilgi teşekkürler

doktor bişey merak ettim :) bu bitcoinleri iyi güzel kazanıyoz da tl ye nasıl çevircez google amcaya sordum oda bilmiyo :)
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
faydalı bilgi teşekkürler

doktor bişey merak ettim :) bu bitcoinleri iyi güzel kazanıyoz da tl ye nasıl çevircez google amcaya sordum oda bilmiyo :)


BTCTurk sitesinden Tl'ye çevirebilirsiniz :)

- Güncel Faucet siteleri eklendi
- Ödeme yapmayan veya devre dışı kalmış siteler silindi
- Mevcut sitelerin saatlik kazançları ve ödeme limitleri güncellendi
 

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
523
Reaction score
0
BTCTurk sitesinden Tl'ye çevirebilirsiniz :)

- Güncel Faucet siteleri eklendi
- Ödeme yapmayan veya devre dışı kalmış siteler silindi
- Mevcut sitelerin saatlik kazançları ve ödeme limitleri güncellendi

müsait olduğun zaman görüşmek isterim :)
pm ile ulaşabilirsin
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
-Saat başı 1000 ile 2750 satoshi arası kazanabileceğiniz Freebtcbuy sitesi eklendi
-Ödeme yapmaya siteler silindi
-Ödül miktarları güncellendi
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
- Güncel siteler eklendi
- Ödemede problem çıkaran siteler çıkarıldı
- Kazanç miktarları güncellendi
 

zafer_can

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Kasım 2013
Mesajlar
122
Reaction score
0
bi sorum olacak

iki farklı bilgisayarda multibitten cüzdan oluştursak bir cüzdandakileri diğerine aktarabiliyor muyuz?
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
- Ödemede problem çıkaran siteler silindi
- Ödeme limitleri güncellendi..
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
Siteler güncellendi
Ödeme yapmayan siteler silindi..
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
- Saat başı min 224 satoshi kazandıran Freebitcoinnow sitesi eklendi
- Saat başı min 224 satoshi kazandıran benzer site Freebitcoinwin eklendi
- Reklam izleme sitesi Bitptc eklendi
- Ödemeye yapmayan Freebitcoinz listeden çıkarıldı
- Ödeme limiti yüksek olan MMOClub listeden çıkarıldı
 

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ekim 2013
Mesajlar
220
Reaction score
0
- Saat başı min 224 satoshi kazandıran Freebitcoinnow sitesi eklendi
- Saat başı min 224 satoshi kazandıran benzer site Freebitcoinwin eklendi
- Reklam izleme sitesi Bitptc eklendi
- Ödemeye yapmayan Freebitcoinz listeden çıkarıldı
- Ödeme limiti yüksek olan MMOClub listeden çıkarıldı
ödeme limit yüksek olan mmoclubu niye çıkartıyorsun doktor :)
 

cemba123

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Temmuz 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
gerçekten faydalı bir konu olmuş.teşekkür ediyorum..

hocam birde şunu soracaktım;
tabletten girilip para kazanılabiliyormu?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst