İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bitkin.NET jenerik alanadı

• Konbuyu başlatan Leonidas
  • Başlangıç tarihi
L

Leonidas

Misafir
Domain adresi: www.bitkin.net
Kayıt Firması: isimtescil
Bitiş: ağustos 2008
Transfer: isimtescile ücretsiz
Min. Fiyat: 5 ytl
Arttırma Miktarı: 2 ytl
Hemen Al: 50 ytl
Bitiş Tarihi: Son tekliften 24 saat sonra

Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hemen al: 50 ytl. dediğine göre sanırım sen de bu alan adının jenerik olmadığının farkındasın.

L

Leonidas

Misafir
hemen al: 50 ytl. dediğine göre sanırım sen de bu alan adının jenerik olmadığının farkındasın.

İnterneti bıraktığım için hemen al 50 ytl dedim. Kim ne verirse satcam. Ayrıca jenerik nedir öğren önce ;). Aç bakalım sözlükte " bitkin " ne demekmiş.

Neyse çıkıntılara karşı satış devam ediyor kim ne kadar verirse domain onun

L

Leonidas

Misafir
pmde dediğim gibi satıyorum çünkü neti bırakıyorum. Teklif ver kalırsa senin domain ;)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
İnterneti bıraktığım için hemen al 50 ytl dedim. Kim ne verirse satcam. Ayrıca jenerik nedir öğren önce ;). Aç bakalım sözlükte " bitkin " ne demekmiş.

Neyse çıkıntılara karşı satış devam ediyor kim ne kadar verirse domain onun

hakkaten neymiş bir açıklarsan sevinirim
Türk dil kurumunda ;
Gücü tükenmiş olan, çok yorgun, argın, aygın
diye yazmışlar...nesi jenerik bende merak ettim

L

Leonidas

Misafir
hakkaten neymiş bir açıklarsan sevinirim
Türk dil kurumunda ;
Gücü tükenmiş olan, çok yorgun, argın, aygın
diye yazmışlar...nesi jenerik bende merak ettim

Çocum jenerik domain oyun.com sohbet.com falanmı oluyo sadece? Sözlükte geçen tüm kelimelerden oluşan domainler jenerik olur. Bitkin.net jeneriktir bitkinadam.net değildir. Sarı renginiz var ama halaa öğrenememişiniz.

Satış devam ediyor ve çıkıntı mesajlarının silinmesini istiyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sen önce doğru düzgün konuşmayı öğren çocum falan ne ayak, ben sana öylemi hitab ediyorum saygısız...Jenerik domain sözlükte adı geçmesiyle ne alakası var cahil...

Sözlükte bitkiçayı nın ne demek oldugu karşılıksız ama oda jenerik domaindir. Sen önce ne bildiğini sına sonra hakaret et

L

Leonidas

Misafir
sen önce doğru düzgün konuşmayı öğren çocum falan ne ayak, ben sana öylemi hitab ediyorum saygısız...Jenerik domain sözlükte adı geçmesiyle ne alakası var cahil...

Sözlükte bitkiçayı nın ne demek oldugu karşılıksız ama oda jenerik domaindir. Sen önce ne bildiğini sına sonra hakaret et

Bak , venom nickinin anlamını hakediyosun. Bitkin.net jenerik domain tamammı bunu kafana sok sonra gel yorum yap.

Neyse satış devam ediyor. Tabi böyle adamlardan edebilirse...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bugün mutlu günüm, bir hamle daha bekleyeceğim Leonidas.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Lütfen actıgınız konuda kişisel tartışma yol acılacak sözlerden uzak duralım konuşma uslüplerini düzeltelim.

L

Leonidas

Misafir
Hms benim tarafımdan hamle bekliyon demek. Adamlar satış baltalıyo ben banlancam öylemi yani? Tamam o zaman domain jenerik değilse banla razıyım. Sen söyle Angelo domain jenerikmi değilmi? jenerik değilse beni banla jenerikse satış baltalamaktan o adamları. Cevabını bekliyorum

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bilmiyorum ki jenerik domain ne demek. Yani senin hitabınla pembe bile olmuşum öğrenememişim, üzüldüm şimdi.

Savunurken karşındakini kırarsan doğruysan bile doğrulunun bir geçerliliği kalmaz ve evet sonuç olarak sen banlanırsın. Çocuğum, sarı olmuşsun ama bilmiyorsun, sen de öğren gel demek yerine sanırım bir çok hitap şekli var.

L

Leonidas

Misafir
Çocuğum, sarı olmuşsun ama bilmiyorsun, sen de öğren gel demek yerine sanırım bir çok hitap şekli var.

Oda nesi jenerik diceğine, bu domainin jenerik olmaması lazım. Çünkü jenerik domain vs. vs. olmalı demesi gerekmiyomu? Her neyse dediğim gibi her zaman güçlü güçsüzü ezer ( Örnek: http://forum.iyinet.com/558824-post13.html ). Forumdada güç postu çok olanın yada yetkisi olanındır.

Satışı bitirdim ( Bazıları şimdi görev tamamlandı diyodur ). İsteyene pm ile verebilirim.

bahabos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain aslanlar gibi jenerik beyler.

bitkin kelimesi bitkiden falan gelmiyor. (bunu söylememdeki maksat hiçbir ek almadığını belirtmek.)
bitkin yerine yorgun kelimesini düşünün. misal yorgun.net olsaydı o zaman jenerik diyecektiniz. jenerik bu jenerik :p

L

Leonidas

Misafir
domain aslanlar gibi jenerik beyler.

bitkin kelimesi bitkiden falan gelmiyor. (bunu söylememdeki maksat hiçbir ek almadığını belirtmek.)
bitkin yerine yorgun kelimesini düşünün. misal yorgun.net olsaydı o zaman jenerik diyecektiniz. jenerik bu jenerik :p

Saol kardeşte satış baltalandıktan sonra bazı sarı renkliler tarafından, jenerik olsun 3 harfli olsun pr10 olsun bi anlamı kalmıyo domainin

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
domain jenerik ama ikinci sınıf bir jenerik domain.
nedeni de kulağa hoş gelmiyor olması.
arkadaşları da muallakta bırakan bu oldu sanırım.

L

Leonidas

Misafir
Ben bu domainle güzel bi mizah eğlence, all portal falan filan açılır diye düşünmüştüm. Bitkin bir maskot bulup güzel şeyler olabilir demiştim ama olmadı olmadı o şimdi bir cadı .. ZzZzZzZz ..

Almak isteyen varsa reg fiyatına ( 10 ytl ) vercem ... zZzZzZz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.