Bitkisel ürünleri konu edinmiş web sitemiz için makale yazılması gerekmektedir.
Önemli not . Lütfen email üzerinden bize ulaşın .
Sitemiz adındanda anlaşılacağı üzere bitkisel ürünler hakkında konular içermektedir.Bu
sebepten dolayı yazılacak makalenin konusu bitkisel ürünler ile ilgili olacaktır.Sitemize
22 adet makale girilecektir. Makaleyi girecek arkadaşın gireceği her bir makale en az 100
en fazla 150 kelime arasında olacaktır.Girilen makaleler 3 gün içerisinde tarafımıza teslim
edilecek olup, makaleler site içi yayına sunulacak ve tanıtım yazısı olarak da kullanılacaktır.
Makaleyi yazan arkadaşın ödemesi ile ilgili bilgi verecek olursak da iş sonunda tüm makaleler
teslim alınıp kontrol edildikten sonra tarafına ödenecektir.Konuyla ilgilenen arkadaşlar
aşağıdaki mail adresinden bana ulaşabilirler.
Alınacak Makale Sayısı: 22
İstenilen Makale Konuları: Bitkisel Ürünler
Makalelerin Kelime Sayısı: 100 - 150
Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli,
Makale Teslimat Şekli: Klasör içerisinde word konu başlığı ile ..
Makale Teslimat Süresi: 3 gün
Web adresi : www.bitkilereczanesi.com
İletişim : [email protected]
Önemli not . Lütfen email üzerinden bize ulaşın .
Sitemiz adındanda anlaşılacağı üzere bitkisel ürünler hakkında konular içermektedir.Bu
sebepten dolayı yazılacak makalenin konusu bitkisel ürünler ile ilgili olacaktır.Sitemize
22 adet makale girilecektir. Makaleyi girecek arkadaşın gireceği her bir makale en az 100
en fazla 150 kelime arasında olacaktır.Girilen makaleler 3 gün içerisinde tarafımıza teslim
edilecek olup, makaleler site içi yayına sunulacak ve tanıtım yazısı olarak da kullanılacaktır.
Makaleyi yazan arkadaşın ödemesi ile ilgili bilgi verecek olursak da iş sonunda tüm makaleler
teslim alınıp kontrol edildikten sonra tarafına ödenecektir.Konuyla ilgilenen arkadaşlar
aşağıdaki mail adresinden bana ulaşabilirler.
Alınacak Makale Sayısı: 22
İstenilen Makale Konuları: Bitkisel Ürünler
Makalelerin Kelime Sayısı: 100 - 150
Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli,
Makale Teslimat Şekli: Klasör içerisinde word konu başlığı ile ..
Makale Teslimat Süresi: 3 gün
Web adresi : www.bitkilereczanesi.com
İletişim : [email protected]