inventory' Alıntı:valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü hiç bir arada görmemiştimhadi eyw, örümcek beyinli haram para delileri
![]()
aramızda senin gibi bir sivri zekanın olması yetiyor bize, biz halimizden memnunuz.
inventory' Alıntı:valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü hiç bir arada görmemiştimhadi eyw, örümcek beyinli haram para delileri
![]()
discoface' Alıntı:eger hala "sitenin devamlılığı için hergün birkez tıklayın" yazısı duruyorsa, bence hemen o yazıyı kaldır.(dostça bi tavsiye bu) çünkü konuyu açanlar şikayet etmişler seni google a. google siteni inceleyecektir.
ayrıca o yazı senin google dan atılmana sebep olabilir hergün aynı ip lerden tıklanması nedeniyle. sonuç olarak ben bu tip islami sitelere yandaş oldugumdan google reklamına tıkladım 2 kez![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.