İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inventory' Alıntı:
valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü hiç bir arada görmemiştim ;) hadi eyw, örümcek beyinli haram para delileri ;)

aramızda senin gibi bir sivri zekanın olması yetiyor bize, biz halimizden memnunuz.

W

webkolik

Misafir
discoface' Alıntı:
eger hala "sitenin devamlılığı için hergün birkez tıklayın" yazısı duruyorsa, bence hemen o yazıyı kaldır.(dostça bi tavsiye bu) çünkü konuyu açanlar şikayet etmişler seni google a. google siteni inceleyecektir.
ayrıca o yazı senin google dan atılmana sebep olabilir hergün aynı ip lerden tıklanması nedeniyle. sonuç olarak ben bu tip islami sitelere yandaş oldugumdan google reklamına tıkladım 2 kez :D

Arkadaş doğru söylüyor. Boşu boşuna atılma şimdi ;)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense şikayetlerinizi gidip google'a yapın.Forumu bilgi paylaşımı olarak kullanın, kim ne hile yapıyorsa, bırakın onunla da google uğraşsın.Forumu böyle gereksiz konularla doldurmayın lütfen.

+ forum da başlık açarken konu ne olursa olsun, şerefsiz kelimesini kullanmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.