İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Biz niye para kazanamıyoruz :)

M

Metalirik

Misafir
Genel olarak okuduğumda herkesin bir miktar kazandıgını görüyorum.
Geniş içerikli bir bilgi içerikli portal hazırlıyoruz, reklam gelirleride yüksek 1-2 dolar veren reklamlarımızda var, ingilizce cıkan reklamlarımızda var.
Ancak ziyaretci tıklamıyor ki, sizde nasıl tıklıyor yahu :)
Bizde mi var bir uğursuzluk yoksa bu işin inceliklerimi mevcut ?
1 Ayda 16 dolar en fazla kazanabilmişiz.
Bu ay 9 dolar
Sizlerin kazançları yanında cok komik kalmıyor mu:)
Ne reziliz yav :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Reklamların yerleşimi ya da çıkan reklamlar, ziyaretçinin ilgisini çekmiyor olabilir.

M

Metalirik

Misafir
468*60 banner altına ise örnek vereyim firewall hakkında bilgi var üstüne konu hakkındaki banneri koyduk. yoksa konunun icinemi yapıştırsaydık :D

M

Metalirik

Misafir
devulsunti galiba yeni farkettim evet haklısın google bizi banlamış galiba site cıkmıyor yeni domain almak farz oldu

O

OkYaNuS

Misafir
bende takıldım bu google a sitem genel anlamda edebiyat sitesi ama ana saydaki reklamlar ( 468*60 ) standart belgelendirme reklamı çıkıyor alakası nedir anlamadım gitti

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
OkYaNuS' Alıntı:
bende takıldım bu google a sitem genel anlamda edebiyat sitesi ama ana saydaki reklamlar ( 468*60 ) standart belgelendirme reklamı çıkıyor alakası nedir anlamadım gitti
Sanıyorum ki bu standart belgelendirme siteleri adsense'nin reklam çıkmayan yerlere serpiştirdiği düşük ücretli reklamlar. Aynı durumla bende karşılaştım 2 ay önce. Ancak site tahminimce sandbox'tan kurtulduktan sonra ve dolayısıyla CTR arttıktan sonra kendiliğinden kayboldu.

O

OkYaNuS

Misafir
Metalirik' Alıntı:
Standart belgelendirme reklamı nedir arkadaşlar?

standart belgelendirme yapan bir firmanın reklamı

DincerAydogdu şöyle bişey var olay sadece ana sayfadaki reklamda öyle çıkıyordu diğer bölümlerde farklı eklamlar çıkıyor şu anda ana sayfadaki reklamı kaldırdım kannallarda da çıkmıyor ama çok canımı sıktı o reklam.
Site açılalı 8 ay oluyor sandbox tan kurtulamadık sanırım daha

M

Metalirik

Misafir
Arkadaşlar birşey daha diyeceğim ama kızmayın lütfen :)
Okyanus arkadaşım sandbox ne demek?

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Metalirik' Alıntı:
Genel olarak okuduğumda herkesin bir miktar kazandıgını görüyorum.
Geniş içerikli bir bilgi içerikli portal hazırlıyoruz, reklam gelirleride yüksek 1-2 dolar veren reklamlarımızda var, ingilizce cıkan reklamlarımızda var.
Ancak ziyaretci tıklamıyor ki, sizde nasıl tıklıyor yahu :)
Bizde mi var bir uğursuzluk yoksa bu işin inceliklerimi mevcut ?
1 Ayda 16 dolar en fazla kazanabilmişiz.
Bu ay 9 dolar
Sizlerin kazançları yanında cok komik kalmıyor mu:)
Ne reziliz yav :D

Önce hit sonra para kural bu .

M

Metalirik

Misafir
?

Salvador güzel diyorsun da, site 2000i geçik sayfada bilgisayar internet genel ağırlıklı bilgi içeren htm lerden oluşuyor ve bunca sayfada da sonucta adsense kodu var. Sayfa gösterimi günlük 5000i geçiyor. Ama tıklar 10u geçmiyor
Merak ettigim mevzu şu hilesiz hurdasız bu işler olmuyormu ne.. :)
İlla bir hilebazlık veya ückağıt yolunumu düşünmemiz gerekli, yoksa bu kazancları elde edenlerin şansımı var
İnsanın kafası karışıyor dogurusu sitesine benim gibi kodları yerleştirip yeterli kazanamayan arkadaşlar yok mu yahu, ben tekmiyim
O zaman bende var sorun demektir

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bağzı sitelerde tutmayınca tutmuyor mesela bir tane wallpaper sitem var yabancı ziyaretçileri olan ölesine yaptım zevk olsun diye hiç bir yere de eklemedim siteyi 3000 gösterime 3-5 tık alıyor ama burada dikkatli ol gösterimde bir yere kadar sitenin tekil hiti 150 :) mesela bir tane sitem var 5000 gösterime 250 tık ı buluyor zaten adense için bir sürü yardım sayfasının seo bilmem ne yapılmasının da amacı bu zaten .

eflatun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekürler Berke kardeş yeni olduğğumuz için bazı meseleleri ööğrenecez daha :) ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.