İyinet birkaç kez el değiştirmiş gibi duruyor. Bize çekici gelen ilk webmaster forumu oluşuydu. Şimdi kimin elinde, nasıl kullanılıyor bilemiyoruz. Devir işlemleri olduğunda duyuru yapılsaydı iyi olurdu. Umarım yapılmıştır da biz görmemişizdir.
Forumların satılmasına karşıyım. Binlerce insanın bilgilerinin de satılması demektir bu.
Ben çoğunuz kadar eski değilim, 2008'de üye olmuştum, bir dönem moderatörlük yaptım nick değişikliği yaptım (ilk zamanlar Rexrot idim) çok şey öğrendim buradan, ama webmasterlığın yanında sohbet ortamı da şahaneydi. bilgi, peep, yagmayok, nefusa, angelo vs. her muhabbete katılırdık.
Hatta buradan TRinsanrehberi nickli İsmail Pala'dan 2 adet kitap hediye almıştım, halbuki yüzünü bile görmedim hiçbir zaman, sadece buradan sohbet ederek tanışmıştık, hey gidi.... Neyse..
İyinet neden bitti? Bir dönem iyinet'e giriyordu insanlar, şimdi r10'u tercih ediyorlar, bence altında çok büyük bir neden yok.
Herkese selam.
Doğrudur iyinet bir kaç defa el değiştirdi, çoğu kişi uğraştı fakat bir yere varamadı. Yaklaşık 1 ay önce tekrar el değiştirdi, büyük çaplı bir duyuru yapılmadı fakat yenilik konularımızda bahsi geçti. Bir kaç tane üzerinde çalıştığımız yeni projelerimiz var, bunları bitirip bütün eski üyelerimizi tekrardan foruma davet edeceğiz. Elbetteki her şeyde bir yardımcı olacağız fakat iyinetin eski haline dönmesi için asıl üyelerimizin yardımına ihtiyacımız var. Madem eski üyemizsiniz, sizleride aramızda görmek isteriz.