• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Bizim Devreler Nerdesiniz?

Crowley

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
İstanbul
145 Aydır Üye
İyinet birkaç kez el değiştirmiş gibi duruyor. Bize çekici gelen ilk webmaster forumu oluşuydu. Şimdi kimin elinde, nasıl kullanılıyor bilemiyoruz. Devir işlemleri olduğunda duyuru yapılsaydı iyi olurdu. Umarım yapılmıştır da biz görmemişizdir.

Forumların satılmasına karşıyım. Binlerce insanın bilgilerinin de satılması demektir bu.
Ben çoğunuz kadar eski değilim, 2008'de üye olmuştum, bir dönem moderatörlük yaptım nick değişikliği yaptım (ilk zamanlar Rexrot idim) çok şey öğrendim buradan, ama webmasterlığın yanında sohbet ortamı da şahaneydi. bilgi, peep, yagmayok, nefusa, angelo vs. her muhabbete katılırdık.

Hatta buradan TRinsanrehberi nickli İsmail Pala'dan 2 adet kitap hediye almıştım, halbuki yüzünü bile görmedim hiçbir zaman, sadece buradan sohbet ederek tanışmıştık, hey gidi.... Neyse..

İyinet neden bitti? Bir dönem iyinet'e giriyordu insanlar, şimdi r10'u tercih ediyorlar, bence altında çok büyük bir neden yok.

Herkese selam.
Doğrudur iyinet bir kaç defa el değiştirdi, çoğu kişi uğraştı fakat bir yere varamadı. Yaklaşık 1 ay önce tekrar el değiştirdi, büyük çaplı bir duyuru yapılmadı fakat yenilik konularımızda bahsi geçti. Bir kaç tane üzerinde çalıştığımız yeni projelerimiz var, bunları bitirip bütün eski üyelerimizi tekrardan foruma davet edeceğiz. Elbetteki her şeyde bir yardımcı olacağız fakat iyinetin eski haline dönmesi için asıl üyelerimizin yardımına ihtiyacımız var. Madem eski üyemizsiniz, sizleride aramızda görmek isteriz. :)

KaRaKTeR

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
36
230 Aydır Üye
selam millet birkaç sayfa baktım eskilerden pek kimseyi göremedim..

nc-1

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
2
163 Aydır Üye
ilk pc yi aldığım da mayıs 2000 di.. 133 MHz AMD :msp_biggrin:

ilk tanıştığım Türk sitesi de iyinet di..
phorum kullandığı yılları bilenler bilir belki

Yanılmıyorsam iyinet in kurucusu amerika da yaşıyordu.
iynet in devredilme dönemlerinde bilmiyorum nick değiştirmeler mi yoksa üyelik silmelermi olmuştu.. eski adımı kullanamaz oldum.. bir müddet aradan sonra bu isimle tekrardan üze oldum.. eskisi gibi kullanmasamda mutlaka uğrarım (giriş yapmasamda)

Ne öğrendiysem iyinet sayesinde öğrendim.

Archive de iyinet in 10 mayıs 2000 görüntüsünü çıkardım..

Heygidi günler heeeey :tili
http://web.archive.org/web/20000510170222/http://www.iyinet.com/

Mertcan'K

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
19
Şube
Adapazarı
148 Aydır Üye
Eski Rumuz
Eski Nick
Çoğu efsane mesaj bırakmış konuya. Nerede o eski iyinet.:)

bilgi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
171
Şube
►∞
228 Aydır Üye
:)
devre?
devreler yandı mı?

deniz20

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
198 Aydır Üye
bende eskiyim genel olarak okuyucu

peep

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
87
196 Aydır Üye
ben yeniyim.
merhaba abiler.

KaRaKTeR

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
36
230 Aydır Üye
bugün aklıma geldi foruma girip bakayım dedim bir çok alanda kısıtlama gelmiş gibi görünüyor burası nasıl bu hale geldi anlamak gerçekten çok güç.

makaleyaznet

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
32
Şube
İzmir
57 Aydır Üye
Aslında ilk üyeliğimi tamda o sıralarda almıştım :)

KaRNeC

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
266
Şube
Kahramanmaraş
252 Aydır Üye
Ben buradan hiç ayrılmadım zaten.
Ne günlerdi be. Çok özlüyor insan.

selim61

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
13
Şube
<?=selim61?>
208 Aydır Üye
10 yıl öncesi

çoğunu hatırlıyorum. Bazılarıyla hala internette görüşüyorum ama hiçbirini yüzyüze tanımıyorum

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye
konudaki etiketleri gördünüz mü :D
selam arkadaşlar. bilgi bey size de.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.