- Reaction score
- 87
olsa tükkan senin.Konuşturmaca devam.
Yaşıyor muydun? Özlettin kendi (özele bi' msn adresini gönder - eskiden skype mi vardı ahahah)
olsa tükkan senin.Konuşturmaca devam.
Yaşıyor muydun? Özlettin kendi (özele bi' msn adresini gönder - eskiden skype mi vardı ahahah)
Selamlar
Herkes evlendim yazmış bir ben mi evde kaldım
Eski güzel günler...
Sosyal medya siteleri veya uygulamaları, forum sitelerini vurdu maalesef. Yeni nesil z jenerasyonunun işleri güçleri tiktok, reels vs... çekmek.
Dedikoduyu çok seversi sır tutmazdı arada zevki kullanıcılar ba atardı 😄😄😄 (Mizah anlamındadır)Eski admin nasıl biriydi kişilik olarak bilgim yok malesef
yeni proje varsa bizi de haberdar et hocamBende 35 yaşındayım ama geç farkettim bu işleri Allah bağışlasın çocuklarını. Bende 3 aylık bir kız babasıyım. Her ne kadar eski üyelerle pek tanışmasakta, boş kaldıkça eski mesajlara bakıyorum. Gayet güzel bir aile ortamı varmış. Keşke o günleri tekrar kurabilsek. Ama seninde dediğin gibi, para mevzusu işin içine girdi ne yazık ki. Karşılıksız bilgi pek verilmiyor. Zorda olsa bir çözümü var eskisi gibi bir ortam kurmanın. Bununla ilgili planlarımızda var. Ama şimdilik bizde kalsın Fakat bu aşamada tecrübeli üyelerden de destek görürsek, değmeyin keyfimize
Bu arada hoşgeldin
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.