İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Black Ops' la dalga geçen oyun Duty Calls! - İndir

techtakip

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Kasım 2010
Mesajlar
83
Reaction score
0
dutycalls-baslik.png

Call Of Duty: Black Ops
oyununu alacak paranız mı yok? O halde COD'la dalga geçen, eğlenceli seslendirmelere ve kaliteli grafiklere sahip bu oyunu ücretsiz olarak denemeye ne dersiniz...

Piyasaya çıktığından bu yana satış rekoru kıran ve geliştiricisi Activision'un büyük kar sağladığı Call Of Duty: Black Ops oyununuyla dalga geçen ve aynı zamanda ücretsiz olan bu oyun ilginizi çekebilir.

dutycalss-orta.jpg


Electronic Theatre(TE) adlı İngiliz oyun geliştirici firma, Duty Calls: The Calm Before The Storm adıyla çıkardığı yeni oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Mizahi seslendirmeleri ve kaliteli grafikleriyle bu piyasada bulunan bir çok oyundan üstün özelliklere sahip olan bu oyun, Activision'un Black Ops'u ile de dalga geçecek niteliklere sahip görünüyor.
Sistem gereksinimi olarak; 2.0 GHz işlemci hızı, 512 MB RAM, NVIDIA 6200+ veya ATI Radeon 9600+ donanımı isteyen bu oyun, oynanırken seslendirmeleri sayesinde kullanıcıları güldürüyor.

oyun videosu:
http://www.bilisimlive.com/black-ops-la-dalga-gecen-oyun-duty-calls-indir-1563.html
 

sukru26

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
38
Reaction score
0
şuan indiriyorum 732 mb bir oyun bakalım nasılmış
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst