Blackberry'e Yeni Hareket Algılama Teknolojisi

captanhm

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Şubat 2008
Mesajlar
502
Reaction score
1
Blackberry'e Yeni Hareket Algılama Teknolojisi
BlackBarry'nin krizden çıkamayan üreticisi ilgi çekici bir yola adım atıyor.


Son Dakika! Uzmanlar İngilizce Konuşma Sırrını Açıkladı
Burçin Aygün - - HTC, Apple, Nokia ve Samsung gibi dişli rakipler karşısında ayakta kalmaya çalışan ve geçtiğimiz yıldan beri ciddi bir kriz içinde yolunu bulmaya çalışan RIM, yeni bir patent başvurusunda bulunarak akıllı telefon ve tablet pazarı için ilginç bir adım attı. Daha gelişmiş ve kullanımı daha rahat olduğu söylenen hareket yakalama teknolojisi diye özetleyebileceğimiz yeni çalışma, RIM'in akıllıtelefon serisi BlackBerry için yeni ümitlerinden biri olabilir mi?

Büyük bir finansal krizle yüzleşen, ardından yeniden yapılanmaya geçerek kendini eski konumuna getirmek niyetindeki RIM eğer istediğini gerçekleştirirse, gelecek yıl ilgi çekici bir teknolojiye merhaba diyebiliriz. Ekrana dokunmaya gerek kalmadan, sadece daha önceden tanımı yapılmış hareketler ile akıllı telefon ya da tabletin istediğiniz uygulamayı çalıştırması esasına dayanan yenilik, iyice geliştirildikten sonra BlackBerry öncelikli olmak üzere tüm akıllı cihazlarda kendine yer bulabilecek.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst