U
uzaymerkezicom
Misafir
Blinko konusunda iletişimi olan var mı nedir nasıl kazandırıyor vb.
disconnect' Alıntı:Spam mail atıyorlar
Bedava Cep Melodi! B! CepMelodi <[email protected]>
uzaymerkezicom' Alıntı:evet arkadaş cevap vericeğini söylemişti fakat henüz cevap gelmedi. Geçmiş tecrübelerimden söyleyebilirim genel olarak söylüyorum bunu "daha işin başında sözünü tutamayanla asla iş yapmayacaksın."
uzaymerkezicom' Alıntı:hafta sonu eğer sen bir cevap verebiliyorsan, bence çalışıyor demektir.
ben blinkoyu tanımam etmem. benim sahibi diyosun. Hesap verdiğini belirtiyorsun. herhangi bir site yok başvuru için ortalıkta. bir çeşit insan var karşımızda hesap verici. Onun da işini adil bi şekilde yapmadığını anlıyorum. Alışkın olduğumuz şekilde davranılmıyorum sponsor olarak. yani hafta sonu y*l*n*n* sığınmak seni kurtarmaz.
Terbiye konusunda bilgili olduğunu düşünüyorsun. Belki bu bilgi işine yarar.
Terbiye var olan guruplara ve ortama göre değişir her gurubun kendine ait terbiyesi vardır. Modern dünyada terbiye kavramı karmaşaya sebep oluyor. yinede oldukça gereklidir. Senin yetiştiğin gurubun terbiyelerini bilmem. Anlamam o ki o şekli benim açtığım konu başlığında yansıtmaya çalışıyorsun. ben iyinetinkini biliyorum ama.
"amacı beşiktaş taraftarını kandırmak isteyen "
sözüyle iddialarını lütfen temizle açtığım konudan. Konuya cevap vermeyeceksen uzatmamalısın. İşte bu iyi bir terbiyedir.
hala ilk soruma yanıt alamadım arkadaşlar ama almış kadar oldum.
"daha işin başında sözünü tutamayanla asla iş yapmayacaksın."
bu bilginin çok faydasını gördüm hayatta.
denemek isteyenlere açıktır...
"Başkalarını küçültmeye çalışan adam kendinide aynı anda küçültür."
lütfen konuyu kapatın admin bey insanlar küçülüyo...