- Reaction score
- 258
Ne tür yazı olsun ? Ne konuda yani ?
Blogunu ne konuda açacağına sen karar vereceksin. İlgi alanınla, iyi bildiğin konu ile ilgili olursa daha iyi olur.
![]() |
![]() |
Ne tür yazı olsun ? Ne konuda yani ?
Blogunu ne konuda açacağına sen karar vereceksin. İlgi alanınla, iyi bildiğin konu ile ilgili olursa daha iyi olur.
Forumdan bişeyler kaptığımdan dolayı heralde pvp kurulum vs. ile ilgili olacak.Genç kitlenin çoğuna hitap ediyor.Oyun blogu olacağından iyi yazmamada gerek kalmıyorÖnemli olan iyi bir tema , iyi bir seo ...
Ben bumerang ile sitelerin estetiğinin bozulduğuna inanıyorum, hiç kullanmadım o tarz sistemleri. Beğenenler var mı acaba kullanıpta?
Ben bumerang ile sitelerin estetiğinin bozulduğuna inanıyorum, hiç kullanmadım o tarz sistemleri. Beğenenler var mı acaba kullanıpta?
İyi o zaman başarılar. Soruların olursa yardımcı oluruz.
Wordpress mi kullanmalıyım ? Blogspot mu ? Kaçırmadan sorayım istedim![]()
Wordpress mi kullanmalıyım ? Blogspot mu ? Kaçırmadan sorayım istedim![]()
Wordpress derken ücretsiz blog mu düşünüyorsun, kendi hostuna mı yükleyeceksin?
Hosta.
O zaman kesinlikle Wordpress kullanmalısın.
Ücretsizini önermiyorum, çünkü reklam yayınlayamıyorsun, eklenti yükleyemiyorsun vb.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.Bumerang gibi servislerden yararlanmak için genel içerikli bir blog olacak.Vatana millete hayırlı olsun :alkış:
Eif istediğin bir sitenin banner ini at.Tekil hit 600 lük sitemde reklamını ücretsiz yapıyorum468x60 olursa sevinirim.Olmazsa canın saolsun.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.Bumerang gibi servislerden yararlanmak için genel içerikli bir blog olacak.Vatana millete hayırlı olsun :alkış:
Eif istediğin bir sitenin banner ini at.Tekil hit 600 lük sitemde reklamını ücretsiz yapıyorum468x60 olursa sevinirim.Olmazsa canın saolsun.
Eif'e borçlu olanlar kulübümüze hoş geldin hocamAllah üstadımızı başımızdan eksik etmesin 112 acil servis gibi her soruna yetişiyorsunuz valla Sayın Eif :harika: :alkış:
Eif'e borçlu olanlar kulübümüze hoş geldin hocamAllah üstadımızı başımızdan eksik etmesin 112 acil servis gibi her soruna yetişiyorsunuz valla Sayın Eif :harika: :alkış: