İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog Ajans Eğitim Platformu

FUNDA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
CNBC-E BUSİNESS Dergisinin düzenlediği "Bloggerlar İş Başına" yarışmasının birincisi olan Teoman ARSLAN'dan profesyonel blog yazarlığı dersleri..

Blog dünyasının tanınmış ve önde gelen isimlerinden olan Teoman ARSLAN ve Kadir Arda KOS tarafından hazırlanan bu eğitimin içinde neler var ?

* 10 Saatten fazla videolu eğitim
* Canlı web seminerler
* Üyelere özel paylaşım forumu
* En çok para kazandıran yöntemler
* İleri SEO eğitimi
Devamı için;

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Devamını burda yayınlasaydında en sonunakeşke link koysaydın..:)

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Hayatımda ismini duymadığım iki kişi gelmiş de "blog dünyasının önde gelen isimleri" olmuş. Medyaya bak be, hey yavrum, bizim alanımızda da söz sahibi olup haketmeyen kişileri öne çıkartmaya çalışıyor.

fatih atasoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
CNBC-E BUSİNESS Dergisinin düzenlediği "Bloggerlar İş Başına" yarışmasının birincisi olan Teoman ARSLAN'dan profesyonel blog yazarlığı dersleri..

Blog dünyasının tanınmış ve önde gelen isimlerinden olan Teoman ARSLAN ve Kadir Arda KOS tarafından hazırlanan bu eğitimin içinde neler var ?

* 10 Saatten fazla videolu eğitim
* Canlı web seminerler
* Üyelere özel paylaşım forumu
* En çok para kazandıran yöntemler
* İleri SEO eğitimi

Arkadaşın dedikleri doğru. CNBC-E BUSİNESS Dergisinin düzenlediği "Bloggerlar İş Başına" yarışmasından dahi haberdar olmayanların kendisini blog dünyasındaki bütün isimleri ve gelişmeleri biliyor zannetmesi ilginç..

Blog Ajans'ı merak edenler buradan ve buradan detaylı bilgi edinebilirler;)

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben ciddi bir blogcuyum, merak ediyorsan ispatlayabilirim.

Bizim referans alacağımız muteber yerler arasında CNBC_E BUSINESS dergisi yoktur.

Gönderdiğin linkteki yazıdaki blogajans linkleri de ref'lidir ve muhtemelen tıklandıkça kişi bir şekilde kazanç elde ediyor, yani organik bir yazı bile değil.

Sen ve "önderlerin" kendi kendinize gelin-güvey olun, ben ve benim gibiler bu tip gayriciddi ve kazanç odaklı girişimleri kale almayacağız.

Arkadaşın dedikleri doğru. CNBC-E BUSİNESS Dergisinin düzenlediği "Bloggerlar İş Başına" yarışmasından dahi haberdar olmayanların kendisini blog dünyasındaki bütün isimleri ve gelişmeleri biliyor zannetmesi ilginç..

Blog Ajans'ı merak edenler buradan ve buradan detaylı bilgi edinebilirler;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.