Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Blog çok yavaş

bybart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
Merhabalar gayet hızlı ve sorunsuz olan resellerime aktardığımız bu blog acayip şekilde kasıyor bazense veritabanına ulaşamama hatası alıyorum. Dün akşam yeni bir tane daha kurdum ondada aynı şekilde kasıyor. Host firması ben kontrol ettim sorun yok gibisinden bir cevap verdi. Neden olabilir acaba?

www.dusuncegunlugu.com

qbert

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
:( ben baktım,gayet normal açılıyor sayfalar. hız da bi sorun yok.

myguitar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
Süper denilecek kadar hızlı açıldı bende :S

biRtuRk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Merhabalar gayet hızlı ve sorunsuz olan resellerime aktardığımız bu blog acayip şekilde kasıyor bazense veritabanına ulaşamama hatası alıyorum. Dün akşam yeni bir tane daha kurdum ondada aynı şekilde kasıyor. Host firması ben kontrol ettim sorun yok gibisinden bir cevap verdi. Neden olabilir acaba?

sunucunun tarih ve saati ile alakali bir sıkıntın var sanırım kontrol edersen veritabanı ile ilgili sıkıntı oradan kaynaklanabilir ki benim basima geldi

bybart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
O an anlayamadığım bir erişim sorunu vardı. Nedense resellerde oluşturulmuş bir kullanıcı paketindeki tüm bloglar kasarken, diğer pakettekilerde sorun yoktu. Şu an halloldu ama nasıl oldu, neden yavaştı bilmiyorum ,hiç bir şey yapmadan düzeldi, sorunun wordpress ile alakası yokmuş onu anladım. Teşekkürler iyi çalışmalar...

SeYoR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
bu aralar genelde problem var sanki