İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blog.com hakkında

blade78

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
1,637
Reaction score
7
Konum
b.çekmece
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim en uygunu burası sanırım.
sorum şu blog.com sitesinde blog açtım 2 sene önce ve eski maile kayıtlıydı bakayım dedim bir sürü övgü dolu mesajlar yok harika bir makale yok bu blogu satmana ihtiyacın yok benle çalışırsan 100-200 dolar arası kazandırırım %50 benim olur gibi mesajlar atılmış.acaba blog.com blogu upgrade yapmam için tuzak bot mesajlarmı atar böyle bir uyu varmıdır?


http://pepsic.blog.com/
http://pepsic.blog.com/2009/09/18/lionel-richie/

bu konun altında mesajlar var okuyup bana yardımcı olabilirmisiniz?
 

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ekim 2007
Mesajlar
428
Reaction score
1
Konum
/cpanel
spam :)

siteniz üzerinden spam yapıp bu şekilde backlink kazanmaya çalışmışlar, yorumlardaki yorum yazan isimlere bakarsanız hep google'da aranan anahtar kelimeler. blog sahiplerinin büyük derdi bunlar.
 

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ekim 2007
Mesajlar
428
Reaction score
1
Konum
/cpanel
typepad wordpress blog.com blogger gibi tüm siteler çeker bu gibi spam yorumlardan. spam yorumları aslında lehinize çevirebilirsiniz.

gelen yorumları direkt silmeyin veya direkt onaylamayın. gelen yorumda gerek isimdeki gerek yorum içindeki tüm linkleri silip ondan sonra onaylayın. yorumun anlamlı veya anlamsız olmasına bakmayın. yorumlar yazınızı güncel tutar, bir nevi pingleme işlemi gibidir. ben bazen bloglarımda en eski konuları bulup öylesine yorumlar yazarım. bazı forumlarda eski konulara yorumlar yazılması için ücretli eleman tutan bile var.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst