İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog dağıtım masrafları ile ilgili

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba Arkadaşlar. Blogger.com, Blogcu.com gibi blog dağıtım amaclı sistemin yazılması için tasarlama ve proglamlama dahil toplam ne kadar masraf lazım olur? (Sistem tamamen özel ve garantili olmalı.) Fikirlerinizi bilmek isterdim. Önceden teşekkürler.

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Acaba,konuyu yanlış yeremi ekledim? Hala cevap yok da...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Cevabi olmadigi icin cevap yoktur. 1 e de yapan olur 5 e de, tasarim hosting de ayni sekilde.

MajereTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1-e, 5--e derken... Açıklama verirmisiniz?

Lafın gelişi 1e 5e demiş arkadaş... Belli bir fiyatı yok demek istemiş. Bende öyle düşünüyorum. 1000 tane blog kapasiteli blog dağıtım sistemi mi yapacaksınız her birine ne kadar alan vereceksiniz bunları en ufak detayına kadar söylemeniz lazım ama yinede tasarıma falan fiyat biçemeyiz onu tasarım yapanlarla görüşmeniz lazım ve 100 tl den yapanda olur 1000 tl dende. Herşey tasarımda değil onun scripti de var onu da ne kadara yaptırırsınız bilemeyiz...

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Düzgün hizmet verecekseniz, bu sistemi dışarıda hazırlatamazsınız.

Ancak ofisiniz olacak, en az 1 mühendis, 1 grafiker çalıştıracaksınız, 6 ay da süre(hazırlama, test etme, hataları düzentme, deneme yayını, vb)

Eğer ciddi düşünmüyorsanız 1 haftada bile hazırlayan olur.

Ofis olmadan yapıcam derseniz bu sistem 2.500tl altına olmaz, olur hazırlarım diyenede inanmayın...

Sunucu kısmına gelelim, hazırlanan yazılım düzgün olursa aşağı yukarı 1 sunucuya 1.000 - 2.500 arası blog açabilirsiniz, test etmedim deneme yanılma yöntemiyle de kısa sürede anlaşılabilir.

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hassasiyet sergileyerek konuyu cevaplayan arkadarların hepsine teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.