İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog sitem güzelmi pchaberleri.com

tolqa.emre

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Ocak 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar http://www.pchaberleri.com bu siteyi daha dün aldım olaylar hızlı gelişti haliyle biraz az konu sade tema olabilir gün geçtikçe geliştiricem tabi ki yorumlarınızı alayım eksikse ney eksik fazlaysa ne fazla
 

VİolenTornado

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ekim 2011
Mesajlar
32
Reaction score
0
Kullandığın tema sanırım birazcık sıkıntılı. Haber başlıkların çok uzun olduğu için alt kısımdaki okunma sayısı gösterimlerinin altında kalıyor. Tema değiştirirsen daha güzel bir görüntü olabilir ya da daha kısa başlık girebilirsen. Son olarakda bir logo gibi üst kısıma bişeyler yaparsan daha güzel görüneceğini düşünüyorum fakat nede olsa senin kararın:) Güzel site olmuş, başarılar.
 

Taspinardizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2011
Mesajlar
80
Reaction score
0
çok saçma geliyor neden haber sitesi yapar ki bir insan :) günlük milyonlarca ziyaretçisi olan haber siteleri varken insanlar neden senin siteni tercih etmeli bunu çok iyi düşün kararını ver ve ona göre paylaşımlarını yap. Temanı değiştir bence bir haber bloguna göre hiç hoş değil. Anasayfada yazının tamamını değilde bir küçük resim ve yazının ufak özetini yayınlasan daha hoş olur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst