İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog yazılarını facebook hayran sayfasında yayınlamak

PolarXTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2010
Mesajlar
74
Reaction score
1
Web sitem için bir facebook hayran sayfası oluşturdum. Eklediğim yazıların bu hayran sayfasında otomatik yayınlanmasını istiyorum.

Bu konuda rss graffiti uygulamasını kullandım fakat, önizlemedi yazıları göstermesine rağmen, hayran sayfasına yazıları aktarmıyor. Bu iş için kullanabileceğim başka bir uygulama var mı? Veya tam ayarları yapabilen, rss graffiti kullanarak yazıları hayran sayfasına aktarabilen birileri bana yardımcı olabilir mi?
 

angelside

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2007
Mesajlar
26
Reaction score
0
Bu sabah, ufak bir kaç deneme ile bu işi direk facebook API ile yapmaya kalktım. github tan php api yi indirdim, ama githubta yer alan basit bir kullanım örneği bile çalışmadı, oturum açmayı bile beceremedim, kullanılan fonksyionlar üst üste birkaç defa değişmiş sanırım. Yeterli zamanım olmadığı için sonraya bıraktım.

Sonrasında ping.fm in API si olduğunu fark ettim, ping.fm API si ile aynı anda birden fazla platforma yazıyı yollayabileceğimi hayal ettim, ama API başvurum hemen onaylanmadığı için test edemedim.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
hımmm,
konuyu tam olarak çekmiyor ama
 

erdjan

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Nisan 2008
Mesajlar
53
Reaction score
1
Güzel bir yapim.. Tafsiye ederim.. facebook gibi büyük bir topluluk aginin yapmasi bizler için bir açilimdir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst