İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blog yazısı alınacak legalpara üzerine

caner731

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar 50 adet blog yazısı yazdırılacak legalpara üzerine olacak Yazılar özgun olsun kontrol edilecek boş söz fazla olmasın başlıkları siz seçebilirsiniz isterseniz bnde başlık verebilirim o konuda sıkıntı yok yani isteyn olursa 10 adet yazı 5 gunde bir gonderip parasınıda alabilir 1adet yazı 150 200 kelime olabilir daha fazlada olabilir bn okuyunca başlıga uygun herseyın acıklaması anlatılmışmı ona bakarım boş sözlere gerek yok lutfen Seo ya uygun olmasıda tercihim seo bilmiyenler için seo dedigin yazılan yazıda başlıgın 2-3 kez geçmesi demktir bildigim kadarı ile bana pm atarak ulasabilirsiniz Fıyat verebilirsiniz ulaasınca bana daha detaylı konusabiliriz
Örnek : iddada en garanti maçlar
Örnek;: 4-6 sistem nedir

Gibi gibi baslıklar tek istegim yazılar özgun olacak başlıgı gayet iyi acıklıcak yazılar olacak bn okuyunca sıkılmadan okursam ve acıklayıcı oldugunu anlamam yeterli Pm lerinizi bekliyorum arkadaslar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.