İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blogcu sitesi satılıktır

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar günlük 1k tekil hit yaklasık 1.5 k ve fazlası cogul hit alan blogcu sitem satılıktır 2.5 senedir emek verdim son 3 ay fazla konu eklemediğim halde müthiş hit almaktadır acil satılıktır bilginize

www.cabuklar.blogcu.com

sayaçı isteyenlere özel linkini veririm realistin.. herkese acık değil cunku

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
adresi pm atarmısın.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Eğer sakıncası yoksa linkini paylaşabilirmisiniz? Veya pm atarsanız sevinirim.

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 mesajda atılıyormus özel mesaj bu mesajı yazıyım 5 olsun :)

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadalsar link vermek yasak değilse burdan linki yazıyım??

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
blogunda kv görüntülerini paylaşmışsın başın telif hakları ile derde girebilir. ayrıca satılık yazısını da kaldır blogunu kapatmasınlar.
ilgi alanlarıma girmediği için ben almıyorum. iyi satışlar.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
ana sayfadaki diziden bahsediyorum.

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide onlar sadece resim nicklerin daha güzel gözükmesini saglayan illegal hiçbirşey yoktur sitemde resimle telif hakkı olmaz

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Yani şimdi k-v fan page açan arkadaş olsa, telif hakkı vermeden resim koyamıyacak mı? Resim yüzünden telif hakkı olmaz sanıyorum ama işin uzmanıda değilim, yanlışımız varsa affola.

Ayrıca sitenize sayyac kodu eklerseniz eğer, daha iyi referans olur size kanısındayım. Kesinlikle tavsiye ederim hocam ;)

Bide son olarak, site linkini ilk mesajınıza da eklerseniz, konuya girenler direk sitenize yönlenebilirler.

Saygılar...

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resim hakkıyla telif olmaz kardesm tabiqi o sonucda internet ortamında zaten paylasılmıs.. daniel az özele bakarmısın özel mesaj attımda

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
resim hakkıyla telif olmaz kardesm tabiqi o sonucda internet ortamında zaten paylasılmıs.. daniel az özele bakarmısın özel mesaj attımda

Duvarıma yazı yadın, arkadaşlık isteği gönderdin ama özel mesaj gelmedi biraderim :) Sana attığım mesaja cevapla diyerek ulaş bana, az önce attım özel mesaj :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
bu konuda çok fazla yorum yapmam doğru olmaz, ama geçenlerde blog yazıları yüzünden bazılarına mülkiyet haklarını ihlal ettiklerine dair yazı gönderildiğini de biliyorum, bu nedenle dikkatli olmanızı istedim. benden bu kadar.

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tsk ederiz bizi düşündüğünüz için ama dediğim gibi resim olayında telif hakkı yoktur yinede cok saolun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.