İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger (Blogspot) Kullananlar Buraya..

nick9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sa..

Arkadaşlar Google'ın Blogger'a özel uyguladığı birşey mi bilmiyorum ama günlük 1K değerinde e hergün güncel olan bir blog tutuyorum.Sitemap,sosyal imleme,ping gibi uygulamaları kullandığım halde son 1 aydır geç indexlenmeye başladı..Önceden yazdığım yazılar 5-10 saniye sonra aramalarda çıkarken şimdi 1-2 gün sonra çıkıyor.Bu artık rahatsız etmeye başladı beni..Hit düşüşü söz konusu değil,aksine daha da arttı..Eğer bu Blogger'a özel birşeyse wordpress'e geçmek zorunda kalacağım..Blogger kullanan arkadaşlar varsa onların yazmasını bekliyorum.Hepimiz yaşıyormuyuz bunu merak ediyorum.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
a.s . yok ben daha bugün yeni bir konu ekledim 1 saat oldu ´ya olmadı şuan google da indexli. hocam eğer ücretsiz wordpress e geçmeyi düşünüyosan bence blogspot u bırakma bence.Arada öyle oluyor başka sitelerde gördüm yaşadım blogspotta ama düzeliyor kendiliğinden sonra. bide içerik özgün mü değiştirilmiş içerik mi yada direk copy pasta mi bunlarda önemli unsurlar indexlenirken.

nick9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
a.s . yok ben daha bugün yeni bir konu ekledim 1 saat oldu ´ya olmadı şuan google da indexli. hocam eğer ücretsiz wordpress e geçmeyi düşünüyosan bence blogspot u bırakma bence.Arada öyle oluyor başka sitelerde gördüm yaşadım blogspotta ama düzeliyor kendiliğinden sonra. bide içerik özgün mü değiştirilmiş içerik mi yada direk copy pasta mi bunlarda önemli unsurlar indexlenirken.
Wordpress'e geçersem bedava host vs kullanmayacam,onlara güvenmiyorum..İçerik güncel ve özgün..Herneyse madem sorun yaşamayan da var,devam edelim böyle..İnşallah düzelir.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bir ara ben de yaşıyordum o sorunu(2-3 hafta önce) ama şimdi düzeldi gibi..

kilic27

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2-3 gündür yazılarım indexlenmior, çok iyi hit aldıgım bir konu durdu.. :( Sizde de sorun var mı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5