İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger Hakkında 2 Küçük Sorucuk ^^

HEROEZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BirKaç Sorum Var Umarım Sıkılmazsınız ...

1-)

adszuh5.jpg

Bu Şekildeki Gibi Yan Tarafa Bir Bölme Daha Açacağım.

Kod:
<div id='navi'>
  <ul id='nav'>
    <li class='page_item'><a href='http://blogismi.blogspot.Com'>ANASAYFA</a></li>
  </ul>
</div>
    </div>

O Bölüm Bu Kodlar İle Yapılıyor .

Blog İçin Bir İletişim Formu Oluşturdum Ve Başka Bir Bölüm Daha Açıp İletişim Forumunu Oraya Koymak İstiyorum.

Kod:
<div id='navi'>
  <ul id='nav'>
    <li class='page_item'><a href='http://blogismi.blogspot.com'>iletisim</a></li>
  </ul>
</div>
    </div>

Şeklinde Olacak Fakat Yan Sayfanın ( iletişim sayfasının ) URL Si Nasıl Olacak ?
Onu Çözemedim
İstiyorumki O Bölmeye Girildiğinde Sadece İletişim Formu Olsun Ve Sayfa Blog Bölümünde Açılsın

2-) Blogger Kullanıyorum Ve Biliyorsunuz Bloggerda Kategori Bölümü Yok
Kendime Arama Yöntemi İle Bir Kategori Oluşturdum Fakat Pek Hoş Durmadı
Diyorumki Ben Konuların Etiketlerini Silip Yazılara Sadece Haber,Blog,Ali,Veli Gibi Etiketler Ekliyeyim.
Fakat Etiketlerin Aramalardaki Etkisi Nedir Onu Tam Olarak Bilmiyorum Yani Etiketleri Kaldırırsam Fazla Bir KAybım Olurmu
Teşekkürler ...

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iletişim formunu yapmak için tıkla
takıldın yer olursa yorum yap yardım eden olur elbet
bu linkten iletişim forumu oluşturduktan sonra onu bir yazının içine html olarak ekle sonra başlığına iletişim vs bişe yaz ve yollaişte sana iletişim urlsi site.blogspot/06/65.iletisim.html diye oluşan sayfa kodunu kopyala
daha sonra html kodlarının olduğu bölüme gel ve widget şablonları genişlet kutusunu işaretle ardından
HTML:
<div id='navi'>
  <ul id='nav'>
    <li class='page_item'><a href='http://blogismi.blogspot.com/iletişim formunun olduğu sayfa..'>iletisim</a></li>
  </ul>
</div>
    </div>
anasayfa kodunun hemen yanına aynen ekle işte o kadar basit,
2 cevap ise mafiamax.com sitesine gir ve bak kategorilere daha sonra blogger kategorisine tıkla görüceksin ki etikete tıklanınca bi pencere açılıyor eğer onu beyenirsen anlatımı bul ve kur :) onun dışında tavsiyem bol etiket kullanman olur ve kategori sistemi yerine etiket bulutu oluştursan daha iyi onun için de buna tıkla
umarım düzgün anlatabilmişimdir bu saatte bu kadar oluyor

HEROEZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yardımın İçin Teşekkür Ederim
Zaten JotFormdan Bir İletişim Formu Oluşturdum

BloggerDestek Sitenizi Birçok Kez İnceledim
Ordaki Etiket Bulutu Resimdeki Gibi Gözükmüyor Ve Sitenin Temasına Hiç Uymuyor :(

Ve Etiket Sisteminde Ne Yazdıysam Etiket Bulutunda da O Çıkıyor Ve Bundan Dolayı Yazıları Kategorilendirme İmkanım Olmuyor

İnternetten Blogger İçin Kategori Oluşturabilceğim Bildiğiniz Bir Site Varmı ?

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi de etiket sistemine her şeyi yazarsın sonra en can alıcı kelimeleri alır kategoriler diye başlık altında toplarsın wordpress deki gibi bi sistem yok bizde malesef :)
www.mafiamax.com sitesine bir bak onun kategorileri güzel ama başka etiket kullanmıyor.

HEROEZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Site Oyunlarla İlgili A B C Vb Alfabetik Olarak Sıralayacağım Yani Etiketlere A B C Vb Yazacağım Okadar
Etiket Yazmaz İsem Kaybım Büyük Olurmu ?

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben etiketlerin çok faydasını görüyorum kullanman yararına olur.diyelim ki oyun hileleri anlatan siten olsun oyun hakkında akla gelebilicek kelilemeleri etiketlemen google da sıralamanda yararına olucaktır.kullanmanı tavsiye ederim.kategorileri manuel olarak yapabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.