İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger hesabınızı yedekleyin (Program)

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar blogger hesabını herkez yedeklemek ister. ne olur ne olmaz diye programı araştırdım buldum...kendimde kullanıyorum
bu programla sitelerinizi tek tek yedekleyebilirsiniz..yardım isteyen olursa yazarım..ama çok kolay zaten

buyrun

www.bloggermarket.com

zaten girince anasayfada direk indirin.ayrıca sitede çok yararlı bilgiler var gözatmanızda fayda var

siteyi sürekli geliştiriyorum site bana ait güvenle kullanın

replerimi isterim :)

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır xml olarak kaydediyorsun siteyi ve geri de yükleyebiliyorsun...arkadaşlar güvensizlik olursa resimli açıklama koyarım buraya ama üşeniyorum...mükemmel bir şey

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Birader bu programı biliyorum çok karışık ve sorunlu.Size önerim www.blogbackuponline.com diye bir site var size 50mb alan veriyor blog yazılarınızı hergün kendisi yedekliyor siz sadece blog adresini yazıp kayıt ediyosunuz.Öneririm 5 blogumda kullanıyorum deneme için geri yükleme yaptım sorunsuz geri yüklüyor blogunuzu kayı ederken sağ tarafta resimleride kayıt edeyimmi diyor orayada bi işaret atmanız yeterli..Kullanımı basit zaten bi sorununuz olursa sorabilirsiniz bana...

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım öyle sitelere güven olmaz en iyi yer kendi bilgisayarındır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
arkadaşım öyle sitelere güven olmaz en iyi yer kendi bilgisayarındır...

Ne demek öyle sitelere güven olmaz.Bi siteye girip incele istersen ayrıca bu sitenin bir diğer özelliğide mesela blogger blogunuzu yedeklediniz o yedeği wordpress blogunuza taşıyabiliyosunuz.Site biçok güvenlik şirketiyle anlaşmalı ve korumalıdır.Sıradan bi site değil..

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abicim resmen sitenin xml yani kaynak kodlarını başka bir siteye yüklüyorsun...yanlış anlama bana ters bu...bende en mantıklısı bu program kendi bilgisayarıma yüklemek varken niye götürüp elalemin sitesine yükleyeyim..şimdi karar verme konusu kullanıcıya ait..bıraklım isteyen istediğini yapsın...senin seçiminede saygı duyuyorum...ama bana göre böylesi daha güvenli

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Birader bi siteye girip incele güvenlik korumaları var kontrol panelini 3. kişilere görünemiyor.

Kontrol panelinin görünüşü şu:
adszkw1.jpg

Seçim sizin ama ben arkadaşın verdiği programıda denedim kullanımı zor ve biraz başarısız.

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen programın içinden seçip upload diyorsun yükleniyor...ama unutmayın 50 post sınırı var benim henüz 50 post olmadığını için denemedim ama onun da bi çözümü vardır elbet...ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.