Sana şöyle izah edeyim,
Blogger da seo çalışma yapma imkanı neredeyse imkansız sadece bir kaç adımla temanı seo optimize etme işlemi tamamlarsın yani blogger seo olanakları anlamında çok kısıtlıdır bu noktadan sonra iş sana düşüyor yazacağın yazılar çok önemli.
Blogger google en nadide (alexa rank 5) ve en güvendiği servis bu yüzden gerektiği kadar önemi gösteriyor, en net örneği şu ki yazdığın özgün bir makale 1-2 dakika sonra google semalarında uçuşa geçiyor.
Tema ve eklenti konusunda yine kısıtlamalar var, her istediğin tema ve eklentiyi elde edemiyorsun, geliştiren çok az ama bu sorun yavaş yavaş aşılmaya başlıyor diye düşünüyorum.
Ve en güveniliri, güvenlik konusunu hiç takılmıyorsun google gibi bir güvence arkada olmuş oluyor hatta bir çok saldırı olan blogun
wp den bloggera geçtiğine şahit oldum en yakın örneği ise bu işin
babası olan wolkanca aldığı DDOS saldırılarına bir çözüm yolu bulamamış bu yüzden bloggera taşınmıştı yakın zamanda (araştırabilirsin)
Bende blogger servisini kullanıyorum ama hit için değil sadece sevdiğimden dolayı bu yüzden beklentim yok ve hitim düşük ama hit alan blogger yokmu dersen ? Mesala forumda blogkaan adlı arkadaşın blogu hit alıyor ve blogger tabanlı
bknz. örnek çoğaltılabilir.
Benim fikrim kesinlikle alır ama emek zarf etmen gerekir wp deki gibi bot olayı blogger 'da yoktur, her yazıyı elinle girersin ve kendi boyunun ölçüsünü alırsın.
Risk almak istersen mutlaka blogger dene
#riskbudur
Ekleme: @sevgikelebek arkadaşın söylemi
kesinlikle yanlıştır, google blogger için çok büyük paralar harcamıştır çok emek sarf etmiştir ve kapanma ihtimali sıfırdır yani google birgün kapanırsa blogger o zaman kaybolur. (bu seçenek de olanaksızdır)