İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogger’lar için 5 Fiverr Tüyosu

AffiliateHocasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2011
Mesajlar
46
Reaction score
0
fiverr-blogger-5-t%C3%BCyo.jpg

5$’a(*10Tl) neler yaptırabilirsiniz ? Profesyonel logo , profesyonel video yada muhteşem bir kitap tasarımı … Şaka gibi geliyor değil mi ? Bunların hepsini ve daha fazlasını sadece 5$’a yapabileceğiniz bir yer var : Fiverr.com .

Fiverr’a girdiğinizde insanların ne kadar yaratıcı olabileceğine tanık olacaksınız. Başlı başına viral reklam olabilecek videolar, muhteşem logo tasarımları, “Ücretli Programları Kullandırma” , e-book tasarımları , videolu yorumlar , profesyonel jingle lar ve dahası. Şimdi size Fiverr’ı etkin kullanmak için 5 tüyo vereceğim.

1-Program Test Etmek için Kullanın

İnternet üzerinde binlerce Affiliate aracı var. Hatta işlevleri aynı olan programlar var fakat 2 sinide almak istemiyoruz ama ücretsiz versiyonlarında da kısıtlamalar var. Fiverr’da arama yapıyoruz ve bir satıcı ile anlaşıp , satıcının bilgisayarında programları deniyoruz. Böylece istediğimiz programlar hakkında deneyim kazanmış oluyoruz. Hemde 197$’a değil sadece 5$’a .

2- Gig’leri Birleştirin ( Gig: Teklif/Alış )

Fiverr üzerine kimi zaman satıcılar gig’lere süre kısıtlaması koyuyor ( Jingle’lar ve Videolar ). Satıcılarla konuşup 2 gig karşılığında süreyi iki takına çıkartmasını isteyebilirsiniz.

Aynı zamanda satıcıyla konuşup bir indirim yapmasını isteyebilirsiniz.

3- Sosyal Medya için Kullanın

Facebook’ta sayfa uzantılarını değiştirebilmek için en az 25 kişinin sayfanızı beğenmesi gerekiyor. Fiverr üzerinde 5$’a bunu yapabilirsiniz. Sayfa adınızı belirledikten sonra isterse gelen tüm kişiler sayfanızı terk edebilir bu birşey değiştirmez. Aynı şekilde bazı uygulamaları kullanabilmek için en az 30 kişinin sayfayı beğenmesi gerekiyor , satıcıyla konuşup kullanıcı sayısını 30?a çıkarabilirsiniz .

4- 5$’ın Karşılığını Bekleyin

Demek istediğim insanlardan inanılmaz şeyler beklemeyin. Yaptıkları işleri genelde referans amacı ile yapıyorlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar çünkü 5$’a bu işle ilgilenen herkesi etraflarında toplayıp en iyi şekilde kendi reklamlarını yapmak istiyorlar eğer beklentilerinizi küçük tutarsanız , teslim edilen işin kalitesine inanamazsınız.

5- En Önemlisi ” Deneyim Kazanmak “

Fiverr üzerinde binlerce amatör/profesyonel servis var ve bunların hepsi yanlızca 5$. Belkide 500$’a yaptırabileceğiniz bir Seo analizini sadece 5$’a yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde logo , video , jingle ve e-book tasarımı … Yada yeni çıkarttığınız bir e-book’u yorumlamaları için sadece 5 kişiye 5$’dan satabilirsiniz ( Fiverr’ın Türk versiyonlarıda mevcut ) Böylece sitenizde kullanıcı yorumları bölümü boş kalmaz.

Yaratıcı Teklifler Var Demiştim !

Bir bayan 5$’ karşılığında 1 hafta boyunca Facebook’ta ilişki durumuna sizi ekliyor

*10Tl = 5$, yaklaşık 8.75 Tl ye ediyor. 10 Tl olarak varsaydım …

Batuhan ŞASI
Kaynak : AffiliateHocasi.com
 

aysevergen

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ocak 2012
Mesajlar
26
Reaction score
0
Bilgi için çok teşekkürler, hemen siteyi incelemeye başlıyorum...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst