Gökhan siten açılıyor bende.
DNS 'den A kaydınızı ; 74.125.93.121 yapın arkadaşlar. Sorun düzeliyor. 5 dk sonra siteniz yönleniyor.
( İhs kullanıyorum )
Bende hala inatla açılmamaya devam ediyor.ha:
Gökhan siten açılıyor bende.
DNS 'den A kaydınızı ; 74.125.93.121 yapın arkadaşlar. Sorun düzeliyor. 5 dk sonra siteniz yönleniyor.
( İhs kullanıyorum )
arkadaşlar sorun "özel alan adı" olan arkadaşlarda mı oluyor? mesela bende yok. :hihi:
Bende hala inatla açılmamaya devam ediyor.ha:
arkadaşlar bu yeni ip herkesde acılmıyor dns ayarları olanlarda açılıyor sadece...
Bazı telekomların özellikle bloggere erişimi yasaklamasının nedeni ne acaba? (Oysa Bir çok internet sunucularında erişim problemi yok) Prognozlar ne? Nese yapalımmı,yoksa kendi çözülür?Hala yeni ip yok.:ağla: Türktelekom bugün bikaç siteye erişimi engellemiş ve blogger iplerde gitmiş.
isimtescildeki domain ile ihsdekini aynı anda değiştirdim. isimtescildeki açılıyor sorunsuz. ihs de tık yok.
bende isimtescil kullanıyorum, sorunsuz açıyor. ihs de dnslerin güncellenmesi zaman alabilir.
domain dnspart.net deyse sıkıntı yok acılıo ama ihs den direk yönlendirme var ise çoğu kişide acılmıyor...benim dns ayarları youtube a giriş için değiştirildi tamam da arkadaş standart dns ayarları kullanıyor, o da giriş yapabiliyor benim siteye.
yine dns ayarlarına bağlı olarak ip adresini değiştiren arkadaşların bloglarına giriş yapabilmem gerekiyor.