Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Blogger'Da Üyelik Sistemi Yapabilirmiyim

CraftingPower

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
3
Arkadaşlar merak ettiğim bi olay var blogger sitemize da kullanıcı adı şifreyle giriş paneli yapabilirmiyiz ?:hihi:

YazmayaUsenenler

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Tam bir bilgim yok ama hi rastladim oyle bir seye hocam sanirim yok

ayanay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Bazi internet siteleri uyelik hizmeti sagliyor. Bi cesit eklenti gibi ama onlarin sitesinde ailiyor uyelik bilgileri vs. Cok onceden rastlamistim arastirmak gerekiyor

YazmayaUsenenler

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Uyelik hizmetini ne icin kullanacaginiz konusunda bilgilendirme yaparsaniz daha rahat yardimci olunabilir diye dusunuyorum. Alternatif bir yontem uygulanabilir. Ornegin bloggerda ki kategori sistemini etiketler yoluyla yapmak gibi

CraftingPower

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
3
Uyelik hizmetini ne icin kullanacaginiz konusunda bilgilendirme yaparsaniz daha rahat yardimci olunabilir diye dusunuyorum. Alternatif bir yontem uygulanabilir. Ornegin bloggerda ki kategori sistemini etiketler yoluyla yapmak gibi

etiketler yoluyla nasıl yapıldığını açıklarmısın

YazmayaUsenenler

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Yazmayausenenler.com siteme girip arama kismina kategori yazin ve gelen sonuclardan blogger kategori ekleme ye girin orda detayli anlattim hocam.

CraftingPower

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
3
Yazmayausenenler.com siteme girip arama kismina kategori yazin ve gelen sonuclardan blogger kategori ekleme ye girin orda detayli anlattim hocam.
bunu bende biliyorum aradığım şey bu değil ama yinede yardımınız için teşekürler sitenizin tasarımı çok hoş bu arada ben siteme üyelik yani bu sitede olduğu gibi olmasını istemiştim ama gerek yok siteme bakmak isterseniz linki aşağıya yazdım.
site: www.craftingpower.blogspot.com
forum: www.craftingpower.10tl.net