Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Blogger'de alan adı kullanılması

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Arkadaşlar bu bloggerdan alınan özel domain daha sonra istenirse satılabiliyor mu? Bir de şu an blogspot engellemesinden bu domaini alarak kurtulabilirmiyiz diye sormak istiyorum...

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
yok mu özel alan adı kullanan bloggerda ???

hrunymaz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Blogspot engellenmesinden domain alarak kurtulamazsın. Aksine bu aralar bu problem gündemde.

Ve evet istersen ileride domin ve domainle birlikte siteni satabilirsin. Normalde blogspot site satışı yasak deniyor ama tabiiki yapılabiliyor.

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Blogspot engellenmesinden domain alarak kurtulamazsın. Aksine bu aralar bu problem gündemde.

Ve evet istersen ileride domin ve domainle birlikte siteni satabilirsin. Normalde blogspot site satışı yasak deniyor ama tabiiki yapılabiliyor.

Anlaşılan ben domain almak için yanlış zamanı seçmişim...

hrunymaz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Google yardım forumunda oldukça fazla tartışma var bu konuda. Bi gezin istersen.
http://www.google.com/support/forum/p/blogger/label?lid=2a692556dbf56488&hl=tr

Son gelişmeler bir parça umut verici yönde. Mahkeme kararı ile yasağın kalktığına dair bilgiler. Yakında bu kararın servis sağlayıcılara da erişip yasaklamanın bitmesini bekliyor insanlar.

En azından yeni bir domainin var. İnsanların siteleri çok ziyaretçi kaybetti bu arada. Sen yeni domainle başlıyabilirsin. Yasak kalkarsa tabii. Ve bi daha yasaklanmazsa tabii ki:)

2dark

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
dün akşam itibariyle yeni yöntemle de bloglara giriş yapılamıyor. beklemedeyiz.

2pac

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
200k hit rahat kaldırır demişsinde şimdi bizim bloglarımız için bi hit sınırımı var 1milyon hit alsam kapanırmı yani :D

dusesmoda

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
dedikleri harfiyen 1 e bir uygulamadım. ama çalışmıyor sayfa bulanamadı dior. tam 4 gün oldu olmayacak galiba