İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bloglara reklam - RSS Beslemesi yoluyla

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Alışveriş konulu Blogumu tanıtmak için başka blog sitelerine reklam vermeyi düşünüyorum. Reklam blogger'daki rss beslemesi eklemek yoluyla olacaktır. Yani bloğumun RSS feedini, 5 kayıt gözükecek şekilde, ve 1024*768 çözünürlükte anasayfada ve tüm alt sayfalarda gözükecek şekilde bloğuna koyma suretiyle reklam vereceğim.
1 aylık süre için ne kadar istediğinizi bloğunuzla ilgili bilgiyle beraber dönebilir misiniz?

Bu devam edecek bir çalışma değildir, baştan belirteyim. Yani bloğumun sadece ilk tanıtımı için düşünüyorum.

Kafamdaki fiyat da şöyle: Günde ortalama 1000 sayfa gösterimi olan bir blog için aylık 10 ila 20 ytl arasında.

Sadece bloglara reklam verilecektir.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Günlük tekil 1000-1400 çoğul 1400-1900 hitim var."1024*768 çözünürlükte anasayfada" sözünü anlayamadım.Eğer bunu açıklarsan anlaşırız rahatlıkla..

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1024*768 yani en çok kullanılan ekran çözünürlüğünde siten açıldığında scroll etmeden reklam görülebilsin istiyorum. Aşağılarda değil yukarılarda yani. Senin blogunda en son 5 yazı var, onun yeri gibi bir yerlerde, aynı onun gibi bir yazı.
Başlığı bloğumun adı olacak(tercihen linkli), altta da 5 entrynin başlığı listelenecek.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tamam.Ama bloggerdeki besleme ekleme bölümünde sadece başlığı yazabiliyosun başlığa link verme diye bi özellik konulmamış.İstersen sağ sidebardaki ara kutusunun altına koyarım.Orada bikaç buton var ve orası dikkat çekiyor.Sana daha fazla hit gelir.
Eğer kabul ediyosan özelden msn adresimi veriyim orada detaylara ineriz..

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Keccap.com u incelermisin?

Şu ana kadar 370 olmuş(alttaki sayaç çoğulu sayıyor bildiğim kadarıyla).Bu konuda bilgim olmadıgından dediklerini anlamadım ancak kodları verirsen yukarıdaki 468*60 hurriyet bumerang olan bölüme ekleyebilirim.Uygunsa pm ile ulaş

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Malcolm geri dönüş yapacakmısın? Hem burdan konuştuk hemde özelden ama hala geri dönüş yapmadın.Fiyatı fazla bulduysan aklındaki ücreti sen söyle bide senin kafandaki ücrete göre konuşalım.. ;)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
malcolm biraz düşünmem lazım.Önerdiğin ücret aşırı düşük..

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Dizin eklemeleri konuları hakkında pm attım.Reklam konusunda geri dönüş yaparsan sevinirim

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 kişiyle anlaşıldı.
İlgilenen başkaları varsa arayışım devam ediyor.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ücret konusunu düşündünmü?
Yeni fiyat verebilirmisin..

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hafta içi 50k ile 70k arası, hafta sonu 100k yı bulan çoğul hite ne kadara reklam vermeyi düşünürsünüz?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.