İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogroll Kaliteli Dizin

Domainer

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Eylül 2013
Mesajlar
74
Reaction score
0
Site : blogroll.net/
Ekleme : blogroll.net/submit.php



wA REZ Adölt çöp siteler ve kalitesiz hariç kabuldür.

Bütün sitelerimden dizine destek veriyorum. İlk güncelleme de pr5-6 olacaktır. Kısa zamanda da alexası düşer

Ekleyince buraya yazarsanız hemen onaylarım.
 

Netantalya

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2014
Mesajlar
20
Reaction score
0
Arama motoru algoritmaları sık sık değişir ve SEO taktikleri bu değişikliklere cevap olarak gelişir. Dolayısıyla, birileri size doğru gelmeyen SEO tavsiyesi veriyorsa, belirli konu sayfasına bakın.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
nickimle uyumlu bir blog ekledim
 

Nakrul

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2010
Mesajlar
67
Reaction score
0
Konum
Yaşam
Tebrikler! Günlük SEO içeri ve çıkışlarında usta oldunuz ve şimdi bazı ileri konular için hazırsınız. Tüm bu trafiğin dönüşüm oranı optimizasyonu (CRO) ile dönüşüm yapmak için mümkün olan en kolay süreye sahip olduğundan emin olun , sonra yerel SEO ile mikro seviyeye gidin veya o siteyi uluslararası SEO ile global hale getirin .
 

karel

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2014
Mesajlar
10
Reaction score
0
Link ile ilgili konular
Bağlantı metninden yeniden yönlendirmeye kadar bağlantılar hakkında bilmeniz gereken her şeyi derinleştirin . Nofollow'un nasıl ve ne zaman kullanılacağını ve konuk bloglamanın gerçekte ölü olup olmadığını anlamak için bu sayfa serisini okuyun. Daha fazla şeylerin bağlantı kurma tarafında (bağlantılar kazanarak sitenizdeki sıralamasını artırmak için çalışıyoruz) daha fazla iseniz, doğrudan Başlangıç Link Link Bina Kılavuzu'na gidin .
 

Raqe

1
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
615
Reaction score
8
Konum
İstanbul/Pendik
İçerik ve ilgili işaretleme
Bir site, siz içeriğinize kadar gerçekten bir site değildir. Ancak içerik için SEO, kendi bölümüne verdiğimiz belirli belirli değişkenlere sahiptir. Anahtar kelime araştırması, SEO dostu kopyanın nasıl yazılacağı ve arama motorlarının içeriğinizin gerçekten ne hakkında olduğunu anlamalarına yardımcı olacak bir işaretleme türü hakkında merak ediyorsanız, buradan başlayın .
 

onuruy

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Mayıs 2014
Mesajlar
10
Reaction score
0
SEO dostu bir site oluşturmak
O SEO yürüyüşünü yapmaya başlamak için hazır olduğunuzda, bu SEO tekniklerini bir siteye, ister yeni ister eski olsun, bir siteye uygulama zamanı.
Bu sayfalar, SEO dostu bir alan adı seçmekten dahili bağlantılar için en iyi uygulamalara kadar her şeye başlamanıza yardımcı olacaktır .
 

SeoHekimi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ağustos 2013
Mesajlar
38
Reaction score
0
SEO öğrenmek
Sitemizin bu bölümü, SEO hakkında istediğiniz her şeyi öğrenmenize yardımcı olmak için burada. Konuyla ilgili tamamen yeniyseniz, en baştan başlayın ve SEO Başlangıç Kılavuzunu okuyun . Belirli bir konuyla ilgili tavsiyeye ihtiyacınız varsa, size uygun olan her yere kazın.
 

davutegesoy

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2016
Mesajlar
26
Reaction score
0
SEO nasıl çalışır?
Bir arama motorunu, bir kutuya soru yazmak veya yazmak için ziyaret ettiğiniz bir web sitesi, Google, Yahoo !, Bing veya web sayfalarına verilen uzun bir bağlantı listesiyle sihirli bir şekilde yanıtladığınız arama motorunu düşünebilirsiniz. potansiyel olarak sorunuza cevap verebilir. Bu doğru. Ama hiç bu sihirli bağlantı listelerinin arkasında ne olduğunu düşünmeyi bıraktınız mı?
 

SeoHekimi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ağustos 2013
Mesajlar
38
Reaction score
0
SEO içinde neleri sayabiliriz?

SEO'nun gerçekten ne anlama geldiğini anlamak için, bu cümleyi açalım ve parçalara ayıralım:
  • Trafik kalitesi: Dünyadaki tüm ziyaretçileri çekebilirsiniz, ancak sitenize geldiklerinde ne yapıyorlar? Hemen çıkıyorlar mı yoksa ihtiyaçlarını karşılıyorlar mı?
  • Trafik miktarı: Doğru insanları bu arama motoru sonuç sayfalarından (SERP'ler) tıkladığında, daha fazla trafik daha iyidir.
  • Organik sonuçlar: Reklamlar, birçok SERP’nin (Arama sonuçları sayfası) önemli bir bölümünü oluşturur. Organik trafik, reklam sonucu para ile alınmayan hittir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst