İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogspot Postçu Aranıyor

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
merhabalar arkadaşlar..
kaç postçuya mail attıysam yanıt alamadım ben de sonunda başlık açmaya karar verdim. blogspot'a yazarlık verilecek arkadaş arıyorum.

ona vereceğim 335 konuyu kopyalayıp bloga yapıştıracak. vereceğim konu üstünde uzun bir uğraş yaması gerekmiyor. full yazı olduğu için sadece yazı tipi ile yazının rengini değiştirmesi yeterli.

önem verdiğim tek şey tag'lar. 200 tag sınırının tamamına yakınını doldurmalıdır her başlık için.

günde 11-12 konu açarak 1 aya yayacak işi.

ücret 10 tl dir.
işin yarısı yapılınca ödeme geçilir..

iletişim ilk aşamada pm ile olacak sonra msn'e geçilir. cevaplarınızı ve pm lerinizi bekliyorum..

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
1 arkadaşla anlaşıldı

başka biriyle daha 200 konu için aynı fiyattan farklı içerik taşınması için anlaşılacaktır

PolarXTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Blogspot sisteminde taglar, etiketler indexlenmez. Bu durumu
herhangibiradres-blogspot.com/robots.txt içerisindeki
User-agent: *
Disallow: /search

satırından anlayabilirsiniz. Bunun haricinde bildiğiniz bir şey var ise birşey diyemiyorum.

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
belirtmeyi unutmuşum anlaşma bir arkadaşla sağlandı. ilerde yine ihtiyaç olursa iletişime geçerim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.