İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

blogspot siteleriniz alınır

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
blogspot.com uzantılı ya da blogger altyapısını kullanan bloglarınız alınır.

Şartlar: illegal içerik olmayacak.
film,dizi ,müzik,video, oyun ve program bloğu olmayacak
download linki bulunmayacak.

hit şart değil.içeriği bol olsun yeterli ancak index almış olması da iyi olur.özellikle orjinal içerik tercih sebebidir.

tercih edilen konular: sağlık , moda, yemek tarifleri, örgü dantel, eğitimin her türlüsü, biyografi, belli bir kesime hitap eden bloglar, tarım, ticaret vb konularda olursa uygun olabilir.

her türlü tekliflerinizi konu altından ya da pm olarak bekliyorum ama bana uçuk rakamlarla gelmeyin.

dereli-bjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
blogspot nasıl alıyorsun diyelim adamın hesabında birden fazla blog var ve sana uyan 1 tek blog var nasıl alacaksın ? yada sana nasıl satacak ?

kaan_3147

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alacaksan günlük 1 k yaklask tekil hit olan blogcu site satıyorm

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
3 gündür offline arkadaş, geri dönüş olmadı özel mesajlara, bilginize.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ulen benim konumu aynen kopyalamışsın.şaka mısınız siz ya?

GEREK BLOGSPOT UZATILI GEREKSE BLOGGER ALTYAPISINI KULLANAN SİTELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR? TEKLİFLERİNİZİ PM İLE BELİRTİN LÜTFEN. BANA NE VERİRSİN DERSENİZ 1 DOLAR DERİM. TALEP ETTİĞİNİZ SON VE MAKUL ÜCRETİ SÖYLERSENİZ UYGUN OLURSA BİZE GÖRE ALIRIZ.BEN ARACIYIM BİR KARDEŞİMİZ VAR BEN ONA SİTEYİ VERİYORUM BEĞENİRSE ALIYOR.

God of War

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pp ile ödeme alıyorum fragman-alani.blogpsot.com
illegal içerikli site almıyorum demişsin o yuzden bırsey soyleyecegım.bu site illegal değil fragman sitesi, index'i var.istersen pm yolla görüşelim.

maske0072

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ulen benim konumu aynen kopyalamışsın.şaka mısınız siz ya?

GEREK BLOGSPOT UZATILI GEREKSE BLOGGER ALTYAPISINI KULLANAN SİTELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR? TEKLİFLERİNİZİ PM İLE BELİRTİN LÜTFEN. BANA NE VERİRSİN DERSENİZ 1 DOLAR DERİM. TALEP ETTİĞİNİZ SON VE MAKUL ÜCRETİ SÖYLERSENİZ UYGUN OLURSA BİZE GÖRE ALIRIZ.BEN ARACIYIM BİR KARDEŞİMİZ VAR BEN ONA SİTEYİ VERİYORUM BEĞENİRSE ALIYOR.

Zurna herif ne konuşuyon lan.Sus git kendi çöplüğünde öt.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
yaşın kaç senin aslan? akıl yaşını soruyorum?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
pp ile ödeme alıyorum fragman-alani.blogpsot.com
illegal içerikli site almıyorum demişsin o yuzden bırsey soyleyecegım.bu site illegal değil fragman sitesi, index'i var.istersen pm yolla görüşelim.

hacı bu nasıl blog böyle ya biraz değişik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.